שאלות

שאלות

1. האם מישהו היה בדאנג'ן?? אם כן.. אשמח לשמו חוויות.. מה קורה שם?? האם יש כללים?? מה עושים/ לא עושים.. והאם בכלל למישהי שלא התנסתה כדאי ללכת 2. אם אני מרגישה בין שני דברים.. רוצה את החזק יחד עם זאת..צריכה את הפינוק האינסופי... רוצה להכניע.. אך רוצה גם להכנע לכל הסודות בתוכי... עד כמה קל להשתלב בין שני הדברים בו זמנית

תשובות:))

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם:)))))) תעשי חיפוש על המילה מועדון כתבתי מלא:))) אם יש אלה ספציפית נוספת אשמח מאוד לענות:) אם את ספונטנית, עזבי הכל ובואי מתחיל בסביבות 24:00 ומשתפר לכיוון 24:30 אני בדרך לשם:))

הפעם הבאה זה :

ימי שלישי מגיעים כ - 80 איש פותחים ב - 21:00 מתחיל להתמלא ב - 22:00 ימי חמישי כ - 200:) פותחים ב - 23:00 מתחיל להתמלא ב - 24:00 * אם הימים נופלים על ערב חג או חג יש לבדוק מראש האם פתוח.

תהיי שם??

עדיף יום ג' או ה'?? (מבחינת אנשים) שוקלת אם להגיע לבד או בחברותא (האם להגיע לבד יהיה נורא??)

בהתחלה תלבשי שחור

מנסיוני זה הכי נוח:) בפעמים הבאות תגווני אם בא לך בעוד כל מני(ויניל, שרשראות כובעים נוצצים)

nerissa

New member
ביום שלישי הקרוב

ואני וברק נגיע
מי שמגיע מכאן - בואו להגיד שלום

למה בהודעה אישית עדיף כאן עוד יוכלו

לקרוא את התשובות שלך. אלו שאלות שמענינות את כולם. כרגע רק אני נוטה לענות על שאלות אודות המועדון בפורום הזה ואם יש עוד כמה שיכולים לענות אז כדאי שכולם יקראו את תשובותיהם:)))

טוב מי שרוצה לדעת על מועדון הדנג'ן

ככה. זה מועדון שנראה חשוך ושחור כמו מרתף עם כל מיני חדרים למעלה מלא שוטים כלובים ספות קטנות וברים. יש שמה מוזיקה מסוג מסויים, לא טראנס אלא כל מיני. יש מופעים בבמה וגם בכל מיני מקומות במועדון למי שרוצה פתאום לשלוט. בבמה יש דברים משוגעים בדרך כלל עבד או 2 בלי בגדים וגם יש חשפנית לפעמים וגם מלכות שמשפיטות ומענות את העבדים ויש לפעמים כל מיני זוגות וגם יש לפעמים מופעים של אדון ושפחה הרבה פעמים גם בעירום מלא בדרך כלל של הנשלט. חוץ מזה יש מלא עשן והמולה ואנשים. ואם אתם רוצים או רוצות(בפרט שולטות אבל גם נשלטות) לדעת עוד על המועדון או אם יש לכן שאלה אתן יכולות לשלוח לי מסר אישי.

תחליף את הניק ל"חלש זכרונו":)

עידכון ותיקון:) רק 2 חדרים למעלה בקושי 5 שוטים אם לא גנבו אותם:) רק 3 כלובים:) 2 ברים:) אי מוזיקה מסוג מסויים יש מכל מני סוגים (לוואי והיה רק איטיז) בכל מיני מקומות במועדון אין מופעים יש רק על הבמה:) השאר זה סאשנים ספונטניים (התחרמנות אלטרנטיבית) יש קצת פחות עשן כי אני לחצתי להתקין כל מני טכנולוגיות וזה עובד בסדר עובדה שהפסקתי לקנות ויזין כל חודש המולה ואנשים. נ.ב חבל שהתעלמת מדברי ושוב הצעת לענות בפרטי על שאלות:) אבל תבוא שוב תרענן ת'זכרון וגם תיגש להכיר את המכשפה:)

אז תכירי אותי ואני אכיר לך עוד כמה

אבל אם תבואי ותתאהבי באווירה אז אולי נוכל ביחד לארגן מיפגש פורום שם:)) (ביחד עם נריסה)

נשמע מסקרן../images/Emo3.gif הבעיה היא שזה לא

פיק-אפ רגיל או מועדון שאפשר לגרור את החבר'ה...אפ'חד לא ירצה לבוא איתי ואם אנסה בכל זאת יאשפזו אותי בכפיה...מה עושים? (כן...ראש פתוח יש לחברים שלי
)

למעלה