שאלות...

שלוק29

New member
שאלות...

למה אנשים עסוקים רוב חייהם בחיפות אחרי תשובות לשאלות ותהיות, כל הזמן בודקים מאחורי הגב, כל דבר שקורה חייב הסבר וסיבה לא יכול לקרות לך דבר טוב בלי סיבה... ואני שואל אותכם אנשים טובים - למה??! למה אתם כל הזמן עסוקים בלחפש ובלבדוק מה לא בסדר איתו למה לא ניתן לקבל אדם כמו שהוא מבלי לבדוק את עברו, ובמה הוא עוסק, איך קוראים לו ואיפה הוא גר

שלוק29

New member
המשך

מה הוא מחביא, את מה הוא מסתיר, אולי הוא רע ואולי מרושע וכו וכו... למה אנשים לא מסוגלים להנות מהחיים כמו שהם לקבל אנשים מבלי לבדוק בציציותיהם להנות מהרגע ולא לחשוב על מה יהיה מחר, לאהוב מבלי לחשוד, לתת מבלי רצון לקבל ושלא יחשבו שאתה מוזר או מסתיר משהו אפל רק ביגלל שאתה יותר מידי נחמד... למה לא ליזרום

שלוק29

New member
המשך 2

כאילו אין מחר בלי לפחד מליפול בפח שבדמיון שלנו האדם הטוב בטוח טומן לנו כי הרי אין אנשים טובים, ובטוח כולם מחופשים ורוצים רק לנצל אותנו וכו... למה אנחנו כל כך טיפשים למה?! ואני אומר לכם אחים - תיזרמו פשוט תהנו מהטוב (והוא קיים) ותפסיקו לחשוד שמשהו לא בסדר אם הכל יותר מידי מושלם ונחמד... תהיו עצמכם בלי להסתכל לצדדים תעשו רק מה שאתם אוהבים ותשימו זין על מה כולם חושבים, תנו אימון באנשים - פליז...

hilii

New member
לא ככ פשוט..

לדעתי זה הכי טבעי לזרום כפי שאתה אומר, אלא שאנחנו לא זורמים דוקא בגלל כל אותם רשעים שפגעו בנו ולכן אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לזרום (כמו נחל), למרות שאנחנו מאוד רוצים..

שאנל24

New member
העבר....

אי אפשר למחוק אותו,בלחיצת כפתור.נשמה.אנחנו משתדלים לחיות איתו...וזה מאוד מאוד מפחיד שקורה משהו שאנחנו לא יודעים איך זה יסתיים...קשה להסביר את זה אבל האינסטיקטים שלנו חזקים והם מאותתים ומזהירים.גם אם זה דמיוני.

שאנל24

New member
לכל אחד...

יש דברים.שהוא לא יעשה אותם בגלל לקחי העבר..ויגן על עצמו כך...גם אם זה יחסוך ממנו הנאות ...ואת המקסימום שהיה רוצה ...(דרך אגב הבדיקות של חברה שלי יצאו בסדר והיא סגרה)

שלוק29

New member
לא זאת היתה הכוונה...

לא השלכתי שום זיכרון מתוק שלנו וגם אין בכוונתי להשליך אחד כזה... לא רציתי לגרום לך להרגשה רעה או לסבל כלשהו... אני אף פעם לא יפסיק לאהוב אותך ולא רציתי לפגוע בך... פשוט היה לי קשה לקבל את זה שמנתקים איתי ת,קשר בגלל חוסר אימון (ואני לא רוצה להכנס לזה שוב...) אז לא חשוב לי מה היה ואיזה חתול שחור עבר בנינו מה שחשוב הוא שאני ממשיך לאהוב אותך בזיכרון... שבת שלום נסיכת החלומות שלי!

yty666

New member
תשובה...

אין לי מושג איפה אתה חי אבל אנחנו חיים בכדור הארץ במדינת ישראל בשנת 2004. והעולם א כ ז ר ! ! ! (מניסיון...) ולא כל האנשים טובים, אז מה לעשות? צריכים להיזהר!

שאנל24

New member
שבת שלום!!!

אוהבת המון...גם אם אתה לא מרגיש ככה...ונקוה שבמוצ"ש בחצות נפגש...אני מתגעגעת!

למעלה