שאלות

jDaNiELLE

New member
שאלות

מתי ולאן יגיע משהו אחר חוץ מהשרדות מרקסס וטריליון שידורים חוזרים של אפריקה? אפקט הפחד נגמר? מתי יהיו ש.ח? הסדרה על שתי הילדות המליאניות המפונקות תגיע לאם טי וי? פאנקד נגמר סופית? יש ללא גבולות 2? אין מצב להגיש מועמדות להשרדות נכון....? ייבים להיות אזרחי ארה"ב. יש לי רעיון. להתחתן מפה עם אזרח, לקבל אזרחות, ולהגיש מועמדות...אני אתן יד כדי לשחק. יש שאלות יותר מפגרות מאלה? (נשאר רטורי!!) טודע לעונים!

amitooshacham

New member
מה שאני יודע..

מתי ולאן יגיע משהו אחר חוץ מהשרדות מרקסס וטריליון שידורים חוזרים של אפריקה? הישרדות 5 והישרדות 6 הגיעו ליס. איי.אקס.אן לא נראים קרובים ללרכוש את העונות הבאות. יש ללא גבולות 2? לא. אין מצב להגיש מועמדות להשרדות נכון....? ייבים להיות אזרחי ארה"ב. יש לי רעיון. להתחתן מפה עם אזרח, לקבל אזרחות, ולהגיש מועמדות...אני אתן יד כדי לשחק. חייבים גם להיות בני 21 ומעלה, ועד שתשיגי אזרחות אמריקאית כבר תגמר ההרשמה להישרדות.

jDaNiELLE

New member
טודע

ובגלל שקר לי אני מקדישה לך שיר- אונה אלפיה (אונה אלפיה ) אושה אושה (אושה אושה) אונה אלפיה (אונה אלפיה ) אושה אושה (אושה אושה) אושה אושה (אושה אושה ) אושה אושה (אושה אושה) כל זה X2 תגיד לי אם הבנת.

jDaNiELLE

New member
חחח

שיר הנושא של ללא גבולות

Boran

New member
הבנתי... זה כמו

אהה או לילו לילולי קלה קלי קולי לולי קלה קוקלה קלולי קלה קוקלו קללו קלה... (הישרדות)

jDaNiELLE

New member
יא קרוע

דווקא אני הייתי יותר בכוון של- אאהו לא לאו אה אה אה לה איידו איהדו אהאהלה אידו איידו אה אהלה אידו .....ד' בעיקר....

De fire

New member
אם כבר נכנסנו לזה, מישהו יודע מאיפה

הלחן של הפתיחה של השרדות? לי זה נשמע כמו שיר עם רוסי..

Eskorbuto

New member
עוד תשובה..

לא תהייה עונה שלישית של פאנקד..הסיבה לא ממש ידועה

axnholic

New member
יש כאלה

שאומרים שזה בגלל שהמפיק של הסידרה ירד על אשטון שהוא שחקן גרוע ויש כאלה שאומרים שפשוט לאשטון נמאס. שוב זה לא 100 אחוז בטוח רק רציתי להציג בפנייך את חלק מההשערות

Outlast

New member
אשטון הוא המפיק של הסדרה..

באמת לא ברור למה לא תהיה עונה שלישית למרות ההצלחה. אני מודה שחיבבתי את התכנית (ואת אשטון), בכל זאת- תמיד שווה לראות סלבס מתפדחים..

Outlast

New member
יש במאי, אשטון הוא המפיק.

לפי גיא פינס לפחות, נדמה לי..

jDaNiELLE

New member
למה?

כל הטיול השנתי שלנו טיפסנו על הרים ושרנו את זה...(תוצאות של מסיבה עטירת אלכוהול בלילה לפני..)

למעלה