שאלות

yaelyael

New member
שאלות

שלום לאנשי הפורום. כמה שאלות. - אילו בתי ספר פועלים היום בארץ לטיסה במצנחי רחיפה ( לא טרקטורון מעופף)? - האם כל אחד יכול להשתתף בספורט של מצנחי רחיפה, או שישנן איזה מגבלות? - כיצד נעשית הנחיתה - עד כמה היא רכה? עד כמה היא בטוחה לעמוד השדרה? - שמעתי ממי שטס בטרקטורון מעופף שאפשר לחוש תחושה של 'מחלת ים', האם זה יכול לקות גם במצנח רחיפה? תודה. יעל

תשובות על רוב השאלות

בתי הספר מפורטים ברשימה זו. לשאלות הנוספות יש תשובות מפורטות בדף שאלות ותשובות שבאתר האגודה, ותשובות עוד יותר מפורטות בספר האגודה, וכל הדפים האלו כולם, עם עוד מידע רב נוסף, נמצאים באתר האגודה הישראלית למצנחי רחיפה שהקישור אליו נמצא בראש עמוד הפורום, כאן, כאן, למעלה.

yaelyael

New member
לא ממש תשובות..

תודה לך רוני על התגובה. כתבתי כאן את ההודעה אחרי שכבר בקרתי באתר האגודה ולא מצאתי שם ממש תשובות. בתי הספר שם - חלקם לפחות מציינים באתרים שלהם רק טרקטורון מעופף -באקאי ודביר. שמים - האתר לא עובד. נשאר רק עגור? לגבי מגבלות פיזיות - לא כתוב במפורט ולא ספציפי אז אני אנסח את זה יותר טוב - מהן האינדיקציות להמנע מלהשתתף בספורט הזה? - וגם לגבי הנחיתה ועמוד השדרה או לגבי תחושת מחלת ים. אשמח לתשובות. תודה יעל

יעל שלום.

האתר של "שמיים" עובד, חי ונושם. מצורף לינק שעובד וכמובן שנשמח גם לענות לך בטלפון. רוני ידידי מצנחי רחיפה זה PARAGLIDING ולא PRAGLIDING (כן אני מתחיל לקחת את "התמימות" שלך באופן אישי). שנה טובה איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה.

../images/Emo50.gifיעלי יעלי

נדמה לי כי תמורת כ- 300 טיבין וטקילין תמצאי ערמה של תשובות לערמה של שאלות, פשוט תתקשרי למי שצריך ותהני!!!

למעלה