שאלות

בייביUE

New member
שאלות

יש ברשותי iPaq 3950 עם ppc 2002 ועם העברית של pdac. האם כדאי לעשות עדכון ל- ppc 2003? בעתיד אני מתכוון לרכוש אולי את שרוול ההרחבה שהופך את המכשיר לטלפון. האם זה כדאי? האם תוכלו להמליץ לי על אתרים בהם אוכל למצוא עזרים (כרטיסים, שרוולים וכו') למכשיר שלי?

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אני אישית ממליץ שתמתין קצת לפני השדרוג...
מה גם שהוא עוד לא שוחרר... בקשר לשרוול הרחבה - רק אם אתה צריך את זה, זה מגדיל את גודל המכשיר, הייתי מציע משהו אחר שכולל SD - BT + סלולארי קטן עם GPRS תומך BT כמו הT68i של סוני אריקסון, יעבוד מצוין

בייביUE

New member
אם הבנתי אותך נכון

אתה ממליץ לרכוש כרטיס SD שייתן לי תמיכה ב- BT. אם אכן הדבר הוא כזה, האם במצב כזה ה- iPAQ יוכל לשמש בתור טלפון? או שהשאלה שלי מפגרת לחלוטין

eligrt

New member
קצת על השרוול...

א. לשאלתך, תוכל לרכוש כרטיס BT ואז להשתמש ביכולות הטלפון שלך (בהנחה שיש לו גם BT) לצורך גלישה באינטרנט וכו. אני אישית נגד כל השילובים האלה של גם PDA, וגם טלפון. בסופו של דבר זה לא טלפון. (אתה מכיר את כל המכשירים האלה שקונים שהם גם מכונת כביסה, גם מדיח כלים, גם פיליפיני וגם שוטף כלים... - לטעמי זה בערך על אותו עקרון. נכון, יכולות טלפוניה ב PDAים זה אחלה, שימושי מאוד ומאוד מאוד יעיל. - אבל בעיקר להתחברות לרשת, לאינטרנט, לשליחת מיילים וכו אבל אם אתה רוצה טלפון - תקנה טלפון קטן, נוח עם כל הפיצ'רים הטלפונים האפשריים, שנכנס בקלות לכיס, ואם הוא נופל לך (חלילה) כי "דיברת בלי ידיים" (כשאוזן מצמידה אותו לכתף), אז הוא לא מת ולא נשבר לו המסך... ודבר אחרון, בעידן שהטלפונים הופכים להיות קטנים יותר ויותר עם יותר ויותר פיצ'רים ויכולות טכנולוגיות אני לא מצליח להבין איך אנשים מדברים עם מכשירים בגודל של סוליות נעליים" (בלי להעליב כמובן) צמודים לאוזן... (ואני מדבר מנסיון - (שימוש ב TREO וב QTEK) eligrt

בייביUE

New member
אתה צודק

אף אחד לא רוצה להסתובב עם כזה מכשיר ליד האוזן, לך תדע מה הוא יעשה לאוזן שלי או לראש (גם ככה הראש גדול
) מכשירי ה"הכל באחד" נחמדים רק באמת מה קורה כשהם מתקלקלים. בגלל זה שואלים שאלות, בגלל זה מבררים דברים לא? ובמקרה הזה, של שילוב PDA עם סלולארי, אם משהו נהרס אפשרל הפריד ולשלוח לתיקון במקרה של QTEK אם התה משתמש בו לצורכי PDA מעבר לטלפון (הרי בשביל זה הוא שם) נהרס, שולח את כל החבילה לתיקון.... לא חלקים בודדים... תודה על התגובה שלך
ידוע לך היכן באינטרנט ניתן למצוא אתרים המוכרים כרטיס SD עם תמיכה ב BT ? אני לא כל כך רוצה להוסיף שרוול לעת עתה למכשיר שלי.

eligrt

New member
ועל זה בכלל לא חשבתי... ../images/Emo22.gif

לך תדע... אני אישית התכוונתי רק לרמטר הנוחות. מה לעשות לטעמי זה לא נוח להסתובב עם מכשיר כל כך גדול

ofer1973

New member
הסוללה ב-3950

שלום לכולם. מישהו יודע האם הסוללה ב iPAQ 3950 הסוללה קבוע או נישלפת ? ובאילו דגמים היא נישלפת ?

castroman

New member
../images/Emo26.gif

ב3950
קבועה
הדגמים בהם היא נשלפת
1910 (
לא בטוח בכלל), אבל ב1940 היא כן
,2210, 5450,5550,5100 וזהו אני חושב

ofer1973

New member
אורית ?../images/Emo77.gif

מה קורה אורית ? אם את פה אז יש לי עוד שאלה: איזו עיברית יש לך ב 3950 ? והאם את מרוצה מהעיברית הזאת ? בהערצה . עופר.י

למעלה