שאלות

שאלות

אני רוצה לדעת אם רון שחר הומו? ולמה אפי מתנהג כאילו הוא באמת מפגר?

m G m

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1. זה עדיין לא ברור. שנוי במחלוקת. 2. כי הוא באמת מפגר.

Sonia Culochi94

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif רון שחר לדעתי לא הומו!

ואפי במציאות מפגר!

m G m

New member
במציאות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אתה רוצה להגיד לי שירון עצמון מפגר במציאות

ירון עצמון לא מפגר במציאות../images/Emo142.gif

אם היה לו פיגור שכלי מובן מאליו שלא היו נותנים לא לשחק בסידרה.

תארו לכם איך בחרו בו..

בטח זה הלך ככה - כל הצוות של משחק החיים ישב מסביב לשולחן ואז הם אומרים לעצמם..."מי יכול לשחק את אפי?" "אנחנו צריכים הרי שחקן שישחק ילד מפגר" "אממ..איזה שחקן שאנחנו מכירים בארץ יכול ונראה כמו מפגר?!....אממ..אממ...אההההה ירון עצמון!!!, תתקשרו לירון עצמון!!!.

love amor

New member
מה יש לכם

הוא ממש חמודדדדד וברור שהוא לא מפגר...הוא רק משחק כזה

Sonia Culochi94

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif כנראה שלא ראית היום את

המסיבה עם יובל 'ההומו' כספין! הוא התנהג שם כמו זונה!

love amor

New member
דווקא כן ראיתי...

ומה קשור? הוא בקושי דיבר,איך בדיוק הוא התנהג כמו זונה..?

עידופש

New member
תשובות

1.ברור שלא פשוט יובל כספין רצה להאכיל אותו בפה. 2.הוא לא מפגר זה רק בשביל הקטע(הוא יוצא במציאות עם רותם) מעניין עם הכתמים מתחת לעיניים שלו אמיתיים.

Crazy doughnat

New member
אני חושב ש...

1. רון לא הומו. 2. נראה לכם שירון עצמון מפגר במציאות??!!! מה אתם אהבלים?? זה רק בשביל הקטע. הוא משחק אותה ביישן כזה ולא מדבר..

mamosha

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo132.gif

טוב אז ככה.. 1. לדעתי רון שחר לא הומו.. אז נישקו אותו בפה... ביג דיל! זה בדיוק כמו שללירון יש תמונה שהיא מתנשקת עם מישהי אז מה? גם היא לסבית? לא! למרות שיכול להיות שהוא הומו אבל גם אם כן... אז מה?! וגם יכול להיות שהוא דו-מיני.. {גם בנים גם בנות..} צריך לברר את זה... 2. אין סיכוי שלירון עצמון יש פיגור שכלי גם במציאות.. כי, א) לא היו נותנים לו לשחק בסידרה... ב) לא היה יכול ללמוד טקסטים בע"פ.. והוא היה ככה במסיבה בגלל שהוא ביישן מאוד! אם לא שמתם לב... הוא אף פעם לא התראיין בשידור חי או אפילו בשידור בכלל... כמעט בכל ראיון שאני קוראת עליו הוא מזכיר או שמזכירים שהוא ביישן מאוד ובגלל זה גם לא מראיינים אותו הרבה..

../images/Emo3.gif

אני לא מבינה מה זה מעניין אותכם אם הוא הומו או לא. וגם אם הוא כן! זה לא עיניינכם!!!זה ממש לא עיניינכם! מה זה אכפת לכם מה הנטיות שלו? בקשר לאפי. לא יודעת אבל ממש שמחתי פתאום לראות אותו
חמוד אחד!!

למעלה