שאלות..

AeroPeek

New member
שאלות..

יש למישהו מושג מה הוא אמר פה ושם?? הוא לא כזה טוב ביידיש... אפילו חלש
אז אין סיכוי למשהו מתוחכם.. ומילון לקללות ביידיש יש למישהו?
אני אתן בתמורה באיטלקית ועיראקית.

סופרמן!

New member
למה גסויות... זה פורום מכובד

שאר הידע שלי ביידיש לא רלבנטי לשיחה הזאת... אני מזמין את חבריי הפורום לענות לחצוף.

חייםלוי

Member
מנהל
לא מקובל לדבר בצורה גסה בפורום הזה

ובכל פורום אחר בתפוז ועוד באיטלקית.

AeroPeek

New member
../images/Emo4.gif

אבל איטלקית זו שפה יפה... בפורום שאתה מנהל אני אכבד את ההחלטות שלך, ולא אעשה העתק אדבק מגוגל יותר... אבל אל תחליט על פורומים אחרים! אני אדבר כמה שבא לי בפורום שלי!

סופרמן!

New member
just a figure of speech

לא נראה לי שהוא התכוון להגיד משהו על 71... קח את זה בקלות.

AeroPeek

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif :-

שיזהר להבא..

סופרמן!

New member
תשמע... אתה אורח פה.

תתאר לך שמישהו היה בא ל71 אומר "סעמק למה אתם לא עוזרים" ורועי\נועם היו כותבים מה שחיים פה כתב והוא היה עונה כמוך? נראה לך מקובל? קיבלת תשובה(בערך), אין לנו מה להוסיף פה, אני מציע שתגיד תודה יפה(אני עדיין מקווה לתרגום מלא), נלך ולא נציף להם את הפורום בנרשקיינט(שטויות). בברכת גוטען נאכט(לילה טוב).

חייםלוי

Member
מנהל
זה היה תרגום מלא.

אנחמ\נו משתדלים להתייחס יפה לאורחים שמסתבר לא צמיד מתייחסים יפה לשוכני הפורום ולעצמם. באמת כדאי שתמשיכו להתקוטט בפורום תמיכה טכנית. אולי רועי יפתור לכם את הבעיות.

סופרמן!

New member
מממ...

טוב לטובת אירופיק(ולטובתי במקרה ואני טועה). אז - (בתמיכה טכנית) אז זיין חוכמע גייט אריין אין א הנדל, לויפט עס אליין צום שויחט - אם השכל שלך היה נכנס לתרנגולת היא הייתה רצה לשוחט. ו- (כמה הודעות למעלה) הוסט האייזן קופ זולסט נישט אובן אפאזאווטה קופ. (יש לך ראש מברזל ובגשם הוא יחליד). ואני חושב שהייתה פה א גרוייסע התרגשות מגורנישט מיט גורנישט. אוצר המילים היידישאי שלי מתקרב לקיצו.

AeroPeek

New member
>>>

כנראה שאתה לא משתדל טוב... אני רוצה לראות איך אתה מגיב כשתבוא לתמיכה עם שאלה בסגנון: "תוכנה זו זו וזו לא עובדות, מה לעשות?" ואז מישהו יענה לך: "לא מקובל אצלנו לשאול שאלות כאלה, חבל!" רועי לא צריך לפתור לנו שום בעיות מכיוון שאין שום בעיות ביני לבין סופרמן! ואנחנו לא מתקוטטים... מישהו אחר התחיל את זה..

AeroPeek

New member
>>>

כן אבל זה לא אותו דבר, כשבא אורח ל71 והוא שולח הודעה מנומסת [ואני חושב שמה שאני שלחתי מנומס למדי!] אז מתיחסים אליו בהתאם או שאומרים לו RTFM ישר, אבל לא אומרים לו "שמע זה לא שאלה לכאן, לך לפורום חלונות" [כשלמעשה שני הפורמים עוסקים באותו נושא.. ] אני לא קיבלתי תשובה, קיבלתי נזיפה! וזה ממש ממש לא לעניין! אולי לך אין מה להוסיף... אל תדבר בשמי...

חייםלוי

Member
מנהל
לא משהו מיוחד

1. אל תדבר שטויות. 2. כינוי גנאי גזעני לבני עדות המזרח - חיה שחורה. לא ידעתי שגם בפורום תמיכה טכנית "יודעים" יידיש. מילון לקללות אין לנו אבל אם תקרא אצל שלום עליכם בספר חיי אדם יש שם פרק שלם של קללות שהוא אסף ושמע מאמא שלו.

סופרמן!

New member
רגע...

אבל דווקא את הביטויים, עם טעויות כתיב למכביר אני בטוח, לא תירגמת לו...(ואני מעדיף שאתה תתרגם כדי להיות בטוח שאני מבין מה אני כותב).

מוזר

New member
הוא כן תירגם

מה שניסית להגיד ביידיש עילגת היתה "פה" אל תדבר שטויות ו"שם" חיה שחורה. מזמן לא נכנסתי לפורום תמיכה... איירו אפשר תרגום של האיטלקית?

AeroPeek

New member
בשמחה....

אבל אני מפחד שמישהו יתנפל עליי שוב.. אם בא לך, מסרים חופשי

למעלה