שאלות 1. כמה זמן אתם לומדים למתכומת באזרחות? 2. מי ניגש למעוד ב' -במתמטיקה ? -באנגלית ?
D dorit22 New member 9/6/03 #1 שאלות 1. כמה זמן אתם לומדים למתכומת באזרחות? 2. מי ניגש למעוד ב' -במתמטיקה ? -באנגלית ?
ו וִיקוּש New member 10/6/03 #2 תשובות סיימתי שנה שעברה אזחרחות (מקצוע איכסה) כנראה שאעשה מועד ב' באנגלית
מ מיצי007 New member 10/6/03 #3 תשובות 1.שנה שעברה עשיתי אזרחות 2.נרשמתי גם לאנגלית וגם למתמטיקה. מתמטיקה בטוח אני עושה,אנגלית לא בטוח.
תשובות 1.שנה שעברה עשיתי אזרחות 2.נרשמתי גם לאנגלית וגם למתמטיקה. מתמטיקה בטוח אני עושה,אנגלית לא בטוח.
C CLASSIFIED New member 10/6/03 #4 אוקיי 1. יומיים, זה מה שנשאר... 2. למתמטיקה 3 מתוך 5 אני ניגש, כי לא יצא משהו, ולאנגלית גם, כי זה אנגלית, ואולי אני אקבל ציון גבוה יותר.
אוקיי 1. יומיים, זה מה שנשאר... 2. למתמטיקה 3 מתוך 5 אני ניגש, כי לא יצא משהו, ולאנגלית גם, כי זה אנגלית, ואולי אני אקבל ציון גבוה יותר.
M meital17 New member 10/6/03 #5 תגידו, עד מתי אפשר להירשם למועד ב' באנגלית יש אפשרות לעשות את זה רק אחרי שיודעים את הציון, ואם כן אז מתי יודעים את הציון
תגידו, עד מתי אפשר להירשם למועד ב' באנגלית יש אפשרות לעשות את זה רק אחרי שיודעים את הציון, ואם כן אז מתי יודעים את הציון
• •Dark Angel• New member 10/6/03 #6 ... אני לומד 3 ימים לפני ואני כנראה יעשה מועד ב' במתמטיקה 3 יחידות כי הלך חרא ורק אחרי שתדעי את הציון יהיה אפשר להרשם והציון יהיה באינטרנט כבר בתחילת יולי כי ב14 זה מועד ב' כבר באנגלית
... אני לומד 3 ימים לפני ואני כנראה יעשה מועד ב' במתמטיקה 3 יחידות כי הלך חרא ורק אחרי שתדעי את הציון יהיה אפשר להרשם והציון יהיה באינטרנט כבר בתחילת יולי כי ב14 זה מועד ב' כבר באנגלית