שאלות

S w e e t Baby1

New member
שאלות

קודם כל! ממצב?! אנלא ממש הרבה נמצאת בפורום הזה אז רציתי לפתוח הודעה ושתענו לי עלל כמה שאלות לגביי העתיד! ואולי שאלו את זה אלף פעם כבר אז סורי! קיצר.... זה אצל הפסיכולוגית..שכחתי תשם שלו!:) הוא הבעל שנאבד לריקי?! ומתי אמרו שלריקי נאבד הבעל?! אמ...ועוד שאלה ---- אפי הזה מהבית חולים!!(דומה לקוף!:)) קיצר מה הוא ייהיה בהמשך הסידרה? ולדעתי הכניסו אותו בצורה דפוקה מאוד!!! ***נ.ב***** לדעתי הקטע עם זה שהפלילו את ירון?! קיצר....זה מזכיר מאוד את לחיי האהבה וזה קצת מעצבן שזה חוזר על עצמו אבל אני מתה על הסדרה ככה שזה לא משנה:) תודה למי שיענה בה ביי

inbaricious

New member
תשובות?

עם ריקרדו (זה שאצל הפסיכולוגית) אז ההשערה היא שזה הבעל הבורח של ריקי.. ועם אפי אין לי מושג .... אולי הוא ישתול סמים בתיק של סוניה (או שאולי לא..).. ובקטע של לחיי האהבה זה באמת מתחיל ממשש להזכיר אותם, והשחקנים שבאים לבקר (סמדר ודורון..) לא עוזרים לנו לשכוח את הדימיון.... אבל נראה לי שזה יסתיים אחרת אחרי הכל ... בכל זאת בכל טלנובלה אמור להיות משהו קצת שונה...

../images/Emo142.gif תעלומת אפי... תיכנסו!

חשבתי על זה קצת, ובאמת אפי כרגע די תקוע בתוכנית.. אז חשבתי: נכון שלא יכול להיות מצב שירון וליה באמת אחים אחרת הם לא יוכלו להיות ביחד? אז אולי... (וזאת רק השערה ככה שאל תסמכו על זה - אני לא קוראת ספויילרים וזה גם די מופרך) למישל נולד ילד שהיה לו פיגור או משהו כזה (אפי) ואז בטעות או בכוונה הוא הוחלף בירון.. או משהו כזה... כמה שזה נראה מופרך... איך אפשר להסביר את הקשר המיוחד שנוצר בין אפי לסוניה?? חייב להיות שם קשר משפחתי.. מה דעתכם

אודי69

New member
לא נראה לי

תסתכלי על ההתנהגות של מישל, היא לא הראתה אפילו קצת לחץ, ואם היה נולד לה בן עם פיגור או משהו, היא הייתה יודעת את לא חושבת? לא יודע נראה לי שזה לא מדויק...אבל יש קצת הגיון. הוא חייב איכשהו להתקשר קצת לעלילה. נחכה ונראה.

מה יש לכם מאפי? הוא כזה חמוד וגם

אם תזכרו אז בכל הפרסומות לפני שידור התוכנית היו הרבה פלקטים (אני לא זוכרת איך זה נקרא ) והיה מפורט על הדמויות והיה כתוב לגבי סוניה - הסוד שהיא יודעת יכול להפוך את כל העלילה. אז לדעתי זה לא הסוד שכבר התגלה שירון וליה אחים כי אם זה התגלה על ההתחלה מה הקטע של הסדרה?, אלא משהו אחר... מה לדעתכם הסוד?

S w e e t Baby1

New member
יא! אהבתי תכיוון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יואו אני חושבת ככה!!! למרות שזה קצת טיפשי אבל שיהיה

ההשערה הזאת מסבירה כמה דברים!

זה מסביר למה היא אף פעם לא דאגה שליה וירון יהיו ביחד, כי היא פשוט יודעת שהם לא אחים במציאות ושאין מה לדאוג. וזה גם מסביר למה היא כל-כך דואגת לאפי ורוצה אותו קרוב אליה. וזה גם מסביר למה אפי נכנס לסדרה... לא היו סתם מכניסים אותו בשביל שסוניה תאמץ אותו לבסוף והוא יגור איתם בבית. יש לזה מניע נסתר, כמו שיש לריקרדו (תומר). מה אתם אומרים?

../images/Emo142.gif "אני לא יודעת מה לעשות עם

הגאונות הזאת שלי" (ציטוט של שירן)
אז מה אתם אומרים על הרעיון שלי
נכון נשמע הגיוני
למרות שכל הסיפור קצת מוזר, אבל אל תשכחו שזו טלנובלה
נראה בהמשך... יש למישהו עוד רעיונות איך להסביר את כל התעלומה הזאת

inbaricious

New member
אני תמיד חשבתי

שליה תהיה בסוף הבת של אודי.. ולא של שאול.... אבל הקטע עם אפי באמת מוזר.... יכול להיות שזה זה!

../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif

לא יכול להיות שליה הבת של אודי * נירה כל הזמן אומרת שזה שהיא שכבה עם אודי לפני שנה היה מקרה חד פעמי וזה קרה רק פעם אחת ומפני שליה לא בת שנה זה לא הגיוני!
* אם ליה הייתה הבת של אודי וגם קובי הבן של אודי אין מצב שנירה הייתה נותנת להם להתחתן

ואולי...

את זוכרת שסוניה צריכה לעבור ניתוח יקר? מאיפה תשיג כסף??? אווו.. אבל אפי איבד הורים.. זה אומר שהוא יקבל מחברת ביטוח בטח פיצוי ענק.. ובגלל שסוניה כזאת מותק.. אז הוא ייתן לה את הכסף.. בכל מקרה.. זה רעיון יותר הגיוני.. אבל עכשיו שאני נזכר בפרומואים שהיו ושהיה כתוב שהסוד שהיא (סוניה) יודעת עלול להפוך הכל.. גורם לי לחשוב שאולי יש משהו גם בדברייך.. אבל בנתיים זה נראה מאד רחוק...

למעלה