שאלות

22 מיכל

New member
שאלות

פיספסתי את שני הפרקים הראשונים של העונה החמישית וכמה דברים לא מובנים לי: איפה החבר של וילו (האדם זאב)? מה עם קורדיליה? איך הגיע החבר החדש של באפי לסדרה(מה הקטע עם הכוחות העל טבעיים שלו?)ולאן נעלמה אהבתה לאנג´ל? מי זאת הערפדית שלמדה עם באפי בתיכון (הערפדית הטיפשה הבלונדינית...) בקיצור, המון שאלות, אודה לכל מי שיענה לי

dawn 14

New member
אז ככה

שני הפרקים הראשונים בכלל לא קשורים שזה שאוז לא נמצא הוא עזב עוד באמצע בעונה 4 של באפי, וקורדיליה עזבה גם ללוס אנג´לס ושם היא ואנג´ל עובדים ביחד היא עזבה עוד בסוף העונה 3עם אנג´ל לא ביחד אבל שניהם עזבו באותו עונה. יש לבאפי חבר שזה ריילי עוד מהעונה 4 את בכלל לא ראית את העונה 4 כי אם לא אז אל תמשיכי לראות בכלל את העונה 5 כי לא ראית את עונה 4, ובאפי עדיין אוהבת את אנג´ל כי אנג´ל זו אהבה הראשונה שלה, הערפדית זו הרמני הסתומה שבפרק השני נראה לי חטפה את דון ומאז היא חושבת שבאפי רוצה להרוג אותה.

ANGEL N

New member
פיספת קצת יותר מ2 פרקים..

לדעתי פספת את כל העונה הרביעית של באפי. אז ככה קורדיליה עברה ללוס אנג´לס ותוכלי לראות עובדת עם אנג´ל הסידרת הבת של באפי "אנג´ל" (בקרוב בערוץ 10). לגבי אוז, הוא עזב את הסידרה בפרקים הראשונים של העונה הרביעית ומה שהכי חשוב פה הוא שווילו שהיה לה קשה להתגבר על עזיבתו של אוז התאהבה בבחורה (כן כן ווילו שלנו היא לסבית או דו מינית זה עוד לא ממש ברור). ריילי החבר החדש של באפי הגיע בעונה הרביעית ועזר לה להלחם בערפדים (זה מסובך להסביר את זה אבל זה לא עקרוני). דרך אגב באפי עדיין אוהבת את אנג´ל לדעתי אבל היא הבינה שמערכת היחסים בינהם לא אפשרית והיא מנסה לעבור הלאה... אני אספר לך רק את הדברים החשובים מהעונה הרבעית: א. ווילו לסבית וטארה והיא חברות. ב. לספייק יש בראש צ´יפ שמונע ממנו להרביץ לבני אדם. תמשיכי לראות את העונה החמישית ואם יהיו לך שאלות תשאלי אותנו ונענה לך. הקשר בין העונה הרביעית לחמישית הוא לא כ"כ חזק ותוכלי להנות מאוד (עם קצת עזרה מאיתנו) מהעונה החמישית בלי לראות את הרביעית

dawn 14

New member
לא נכון

העונה הרביעית בכל זאת חשובה בגלל היוזמה ויחסית קשה להסביר את כול הקטע של היוזמה וכזה.

ANGEL N

New member
אני לא חושב ככה בכלל.

כל אחד ודעתו. אני בכלל לא יודע מה הקשר ליוזמה, העונה החמישית לא מתיחסת ליוזמה כמעט בכלל. ספויילר להמשך העונה החמישית ועוד כמה פרקים גם ככה ריילי עוזב אז מה זה משנה כבר!! הוא לא ממש משנה משהוא בעונה החמישית!

dawn 14

New member
זה העיניין שהוא עוזב

ואז היא לא תבין למה?? לאן?? ומה???

ANGEL N

New member
חבל ש...../images/Emo41.gif

שאת כותבת ספויילרים בכותרת, נכון שלא כתבת מי בדיוק עוזב אבל אני חושב שהרבה אנשים יבינו למי התכוונת. ספויילר להמשך העונה החמישית: בכל מקרה זה ממש לא חשוב, למה ריילי עוזב או לאן. זה מאוד תפל לגבי העונה החמישית של באפי, מה שיהיה חשוב פה זה שריילי חבר של באפי עזב אותה כי הוא הרגיש לא שייך והרגיש שבאפי לא באמת אוהבת אותו או מה שהוא לא חשב ...

smgfan

New member
הסבר על היוזמה ועל ריילי:

במשך העונה הרביעית כשבאפי למדה בקולג´, היא נתקלה בחבורת חיילים שנקראו בשם "היוזמה", הם הונהגו ע"י פרופסור וולש, שהיתה גם מרצה בקולג´ של באפי, וע"י ריילי- שהיה פרוייקט מיוחד של ה"יוזמה" והוא קיבל ויטמינים ותרופות מיוחדות כדי להגביר את כוחו (בנוסף גם לשבב שהוכנס לחזהו). תפקידם של ה"יוזמה" הוא לתפוס שדים ולרסן אותם! וספייק הוא דוגמא טובה לכך, בנוסף הם גם עשו ניסויים על שדים- ופרופסור וולש בנתה את הרשע של עונה-4, שנקרא "אדם" והוא שילוב של בן-אדם, חלקי שדים ורובוט. בקיצר, לא הצליח ל"יוזמה" כ"כ בגלל באפי ובגלל שהשדים שהם תפסו, תכננו מההתחלה להיתפס ולתקוף את כל אנשי ה"יוזמה" מבפנים, ובסוף "אדם" חוסל ע"י באפי, וה"יוזמה" התפרקו. ריילי הוא היה חבר של באפי ברוב עונה-4, ובגלל זה הוא איתה גם בעונה-5.

22 מיכל

New member
עוד קצת שאלות..

אתם צודקים, באמת נראה לי שפיספסתי את כל העונה הרביעית... אז עוד שאלה- מה קרה בסוף עם פיית?

ShadowFlash

New member
יש סיפור....

באפי ופיית נלחמו בסוף אחת נגד השנייה.... ספוילר בשילך תחליתי אם את רוצה לקרוא פיית מצטרפת לראש העיר.... פיית יורה באנגל מן חץ רעיל והוא צריך לשתות את דם של קוטלת בשביל להחלים באפי יוצאת לצוד את פיית... והורגת אותה..... לא לפני שפיית קצת עוזרת לבאפי כאשר היא גוססת בבית החולים...

IDOffryn

New member
ככה..

היא התעוררה מהתרדמת היא קבלה מראש העיר מתנה שהעביר לך שד מוזר היא השתלטה על משפחת סמאס ושבאפי באה להציל את אמא שלה הן רבו והמתנה שהיא קבלה הייתה העצם מכישר שהחליף בין הגוף של פיית´ לבאפי וככה פיית´ בגוף של באפי חיה לה את החיים של באפי ובאפי בגוף של פיית´ נלקחה לאנגליה.. עד עצם היום הזה סתם! נראה לך שזה מה שיקרה?? אז ככה בינתיים פיית´ בגוף של באפי התחילה להבין את האחריות בלהיות קוטלת ועד כמה היא צריכה לחיים כמו של באפי ובנתיים טארה שמה לב שמשהו לא בסדר בבאפי והיא וולו מגלות על ההחלפת גופות. פיית´ שוכבת עם ריילי(עדין בגוף של באפי) ולבסוף שהיא כבר ממש ממש עומדת לברוח לחו"ל היא רואה רואה בחדשות שערפדים השתלטו על כנסייה ובמקום לברוח היא הולכת להציל את החפי פשע(עדין בגוף של באפי). בנתיים באפי בגוף של פיית´ נעצרת ע"י המועצה אבל מצליחה לברוח ומגיעה לאותה כנסייה בה פיית´ נמצאת. וילו וטארה הכינואבן שתחליף בין הגופות שוב. פיית´ ובאפי נלחמות בכנסייה ובאפי מצליחה לשנות בין הגופות שלהן שוב. פיית´ בורחת וככה נגמר הסיפור שלה בבאפי אבל היא עושה מעבר לסדרה "אנג´ל" אם את רוצה לדעת מה קרה בלוס אנג´לס תגידי או שאת מעדיפה לחכות למרץ שאנג´ל יתחיל בערוץ 10

הייזל

New member
בואי נעשה קצת סדר

הערפדית הטיפשה והבלונדינית היא הרמוני, חברה של קורדיליה. אוז, החברה של ווילו, עזב בעונה הרביעית כדי ללמוד לשלוט בזאב שבפנים כשהוא חזר ווילו התחילה לצאת עם טארה. ריילי הוא חייל שעבר בשירות היוזמה. חבורת חיילים על סטרואידים ושבבים שנלחמו בשדים. באפי עדיין אוהבת את אנג´ל(נדמה לי) אבל הוא עזב ללוס אנג´לס וחי חיים משלו והיא חיה חיים משלה.

הייזל

New member
פיית´

םיית´ התעוררה מהתרדמת שלה השתמשה באיזה מכשיר כדי להחליף גוף עם באפי. שכבה עם ריילי בזמן שבאפי בלבוש פיית´ נתפסה על ידי אנשים מהמועצה ונמלטה מהם. אחר כך (בעיקר בזכות טארה) באפי ופיית´ חוזרות לגופים שלהם ופיית´ בורחת ללוס אנג´לס שם אחרי קרב אנג´ל מחזיר אותה למוטב והיא מסגירה עצמה למשטרה.

ShadowFlash

New member
מזה לא ידעתי את זה...

חשבתי שפיית מתה..... טוב מה לעשות לא ראיתי את רוב העונה 4 אם לא את כולה........ וגם את תחילת החמישית... אין לי ביפ....

למרות שהעונה הרביעית

לא היתה משהו בכלל, דווקא קרו בה כמה דברים די חשובים לעונות הבאות. ואל.

למעלה