שאלות...

E GirL

New member
אמינם נולד ב72 וזהו!

100%

shady girl

New member
איזה תינוק!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מתכוונת לריב איתך כי אני יודעת שאני צודקת בא לך להאמין תאמין לא בא לך לא צריך אתה ממש מגעיל זה שמשהו אחר חושב אחרת זה לא אומר כלום מקסימום אנחנו טועים (לא!!!)אבל שיהיה

Psycho BuZZ

New member
כנסי!!!

את יודעת מה? בסדר את לא הכלבה היחידה בעדר מבחינתי תלכי להזדיין עם גבר או אישה או תחפשי לך משהו בקבר חרוזים... חחחחח... סתם זה היה דפוק... ננסה משהו יותר טוב... את סתם בת זונה מטומטמת תיזהרי! אני אפתח לך ת´גרגרת וייצא לך משם זרע של גנן אשבור לך ת´ראש ולא יהיה פנאן זה היה דפוק גם כן... אין לי כוח קיצר ס´תכלי אין לי כוח על הטמטום שלך!!! את לא צודקת ונקודה.

ilbe182ebli

New member
אמינם נולד ב72

תוציאו לי מקום מפגר שרשמו שם שהוא נולד בשנים אחרות! הוא נולד בתאריך הזה וזה עוד רשום לי ממזמן כשהתחלתי להעריץ אותו אז תעשו לי טובה! ואני בת...חחחח... נולדתי ב15/10/89.. בת 13.. כיתה ח´ אקיצר! ואין לי אף אחד במשפחה אני חושבת שהוא מזל מאזניים... אולי מישו רחוק, מי שקרוב אליי בכל אופן הוא לא במזל הזה..

M ShadY

New member
הנה

כאן והם שאלו את אמינם לעומת אתרי מעריצים אחרים. אבל יכול להיות שהם טעו, אני 70% בעד זה.

Psycho BuZZ

New member
יש להם טעות!!!

ואיך הם שאלו את אמינם??? הם באו אליו הביתה ואמרו לו "אנחנו צריכים לדעת באיזה שנה נולדת כדי שנרשום באתר הרשמי שלנו באינטרנט..."

M ShadY

New member
הגיון פסיכו- בראיון

אני, אישית מעדיפה לא להכנס לוויכוח, אבל עובדה שיש אתר שאומר את זה. חוצמזה, זה נשמע די דפוק שאמינם שם שיר לא אקטולי (אומר שהוא בן 28, ומתי שהוא הוציא ת´אלבום הוא היה בן 29- או שזה פשוט לא נכון).

Psycho BuZZ

New member
יש לי אתרים שאומרים שהוא נולד ב72

אז מה זה אומר??? שאמ טי וי לא צודקים או שאתר מעריצים של אמינם??? זה לא אומר כלום האמת... חחחחח ולא קראת את ההסבר שלי למה הוא "בן 28" דוקא??? אם לא, אז תקראי

M ShadY

New member
נו, וזה לא אקטואלי!

קשה לו לשנות את השורה להגיד שהוא בן 29? או לשנות איזה 2-3 משפטים?

Psycho BuZZ

New member
למה לשנות???

לא הכוונה שהוא כתב את השיר כשהיה בן 28!!! כשהיו מאורעות ה-11.9.01 אז הוא היה בן 28!!! ואז גויסו הרבה חיילים!!! על זה מדובר!!!

ilbe182ebli

New member
טוב אין לי כוח לשטויות שלך אם את

רוצה לחשוב שהוא נולד ב73 תחשבי זה לא מעניין לי את התחת!

Psycho BuZZ

New member
בגלל שאת מתווכחת על משהו...

שאתה לא מבינה בו!!! ועוד על אמינם... ועוד איתי... את מתווכחת איתי על אמינם... סתם בזבוז זמן שלך ושלי... קיצר ככה: שמעי להתווכח איתך אין לי כוח כל אחד חושב שהוא צודק - זיון מוח אני יודע שאני צודק ואת ההיפך יתפוצץ לי הגרעין הגדול בתיכף אז נסכים שאי אפשר להוכיח את זה תחפשי בעיתונים או משהו דומה פה אנחנו לרדת אחד על השנייה מפסיקים כי יש לי דברים יותר חשובים בחיים כמו למשל ללכת ל-"8 מייל" בחצות לכייף עם החבר´ה וצחוקים לעשות אז יאללה ביי ביי עד הויכוח הבא שעוד הפעם נריב עד כלות נשימה

Psycho BuZZ

New member
לא איכפת לי כמה שורות...

אני יכול להמשיך עוד הרבה זמן... אגב זה לקח לי דקה לכתוב בערך... אולי פחות...

למעלה