שאלות...

THEchosen1

New member
17.10.74

וזה עושה אותו בן 28 - מזל מאזניים !!!!!!!! כמוני...... רק שאני ב-15

Psycho BuZZ

New member
הוא נולד ב-72´...

ועכשיו הוא בן 30!!! מה אתם לא יודעים כלום???

M ShadY

New member
אז תסביר לי את המשפטים...

קלינין אאוט מיי קלוזט: I´ma expose it, I´ll take you back to ´73 Before I ever had a multi-platinum selling CD I was a baby maybe I was just a couple of months סקואר דאנס: To join our army, or what you do for their navy You just a baby gettin´ recruited at 18 You´re on a plane now eatin´ that food and that baked beans I´m 28, they gon take you ´fore they take me חוצמזה שבאתר הרשמי של אם.טי.וי כתוב שהוא נולד ב73´, והם שאלו אותו.

Psycho BuZZ

New member
את חושבת שהוא נולד ב-73...

רק בגלל שהוא אומר בשיר "I´ll take ya back to 73"??? אז באמת את לא מבינה כלום... הוא נולד ב-72... אם אתה לא מאמינה אז גשי לאחד אתרי המעריצים של אמינם ותסתכלי בביוגרפיה... הוא נולד באוקטובר של 72´ וזהו... אל תתווכחי איתי על זה... והוא בן 30... ואמ טי וי לא יודעים כלום במילא... אל תתווכחו איתי על אמינם... סתם בזבוז זמן שלי ושלכם...

M ShadY

New member
אה...

אז הוא סתם אומר שהוא בן 28 (דה אמינם שואו יצא לפני היומהולדת...)???? אולי אתה מכיר אותו יותר טוב מאשר הוא מכיר ת´צמו?!

M ShadY

New member
ואם.טי.וי יותר אמינים...

...מאתרי מעריצים. הם ש-א-ל-ו אותו. תכף תגיד שהוא סנילי והוא לא יודע את התאריך לידה שלו.

Psycho BuZZ

New member
כן בטח... שמעי אל תתווכחי...

ידעתי את תאריך הלידה שלו עוד לפני שלמדת להשתין לבד... סתם
לא קשור... אבל הוא באמת בן 30 והוא נולד ב-72´... אולי לאמ טי וי יש טעות... חשבת פעם על זה??? או שמי שכתב את זה לא ידע באמת... והוא אומר ב-"Cleanin´ Out My Closet" "I´ll take ya back to 73" זה בגלל שאבא שלו עזב כשהוא היה בן 5-6 חודשים וזה היה בערך במרץ של 1973... רק בגלל זה... אל תתווכחי איתי בבקשה...

M ShadY

New member
ומה עם בסקואר דאנס?!

מה הוא בעצמו סנילי? לא יודע שהוא נולד ב73? הוא אמר שהוא בן 28!!!!!! קיצר הוא בן 29 ואני יותר מאמינה לאם.טי.וי שפגשו אותו ושאלו אותו אישית מאשר איזה אתר מעריצים שראו איפשהו (יכול להיות שהם טעו???).

Psycho BuZZ

New member
אוי עד כמה את דפוקה...

כשאנשים שמבינים מסבירים לך אז תכניסי את זה לראש!!! הוא בן 30 והוא נולד בשנת 1972! בקשר ל-"Square Dance", הנה המילים שהוא אומר: You just a baby, gettin recruited at eighteen You´re on a plane now, eatin their food and their baked beans I´m twenty-eight, they gon take you ´fore they take me כנראה שאת לא מבינה את הפירוש של כל אז הנה: אתה רק "תינוק", מגויס בגיל 18 עכשיו אתה במטוס, אוכל ת´אוכל שלהם ואת השעועית האפויה אני בן 28, הם ייקחו אותך לפני שייקחו אותי בערך זה הפירוש... אז ככה כשהיו מאורעות ה-11 בספטמבר 2001, ואז אמינם היה עוד בן 28, ואז גויסו הרבה חיילים לצבא בגלל המלחמה והכל... בגלל זה הוא כותב בן 28... קיצר, ס´תכלי - את לא יודעת ואל תנסי להראות כאילו שאת מבינה משהו...

M ShadY

New member
אוקיי, אני לא אתווכח

רק תשלים עם זה שטעית (אויייי... פסיכו טעה?!?!) וזה לא פעם ראשונה. ואין לי כוח לויכוחים האינפטילים-אינסופים שלך. אז חלאס

Psycho BuZZ

New member
חחחחחחח... אני טעיתי???

טוב... אני לפחות מודה כשאני לא יודע על מה אני מדבר - מה שאני לא עושה בכלל האמת - ואני מודה כשאני טועה... לא כמוך... רוצה להשאיר את זה ככה? איך שבא לך... את יודעת שאת טועה...

THEchosen1

New member
טוב תקשיב ..... psycho BuZZ

אם אתה רוצה להשתתף בפורום יעזור מאוד אם תפסיק להתנשא מעל כולם !!! אולי אתה מבין יותר טוב בראפ ואמינם אבל תרגיע את עצמך !!! ....

ilbe182ebli

New member
psycho BuZZ צודק הוא באמת נולד

ב-72 והוא בן שלושים! וזה ממקורות אמינים!!! וגם אני נולדת ב-15! חודש אוקטובר הכישווה :) ועוד יומיים לפני היומולדת שם אמינם!

THEchosen1

New member
מגניב.....

אני ב 15.10.87 , בת 15 .... בן כמה אתה ? אני וכל המשפחה שלי כמעט מזל מאזניים...

shady girl

New member
פסיכו תפסיק להתנשא מעל כולם

פסיכו אתה באמת פסיכי!!!!! אני מסכימה עם M SADYאם הייתה מקשיב למילים שלו הייתה רואה שהוא היה בן 28 ועכשיו הוא בן 29 הוא לא היה אומר את זה סתם ואם הוא אמר "אני אקח אתכם לשנת 73.....הייתי תינוק אולי כמה חודשים" אז זה אומר שהוא נולד בשנת 73 אם שמעת אחרת ממקורות שונים למה אתה מאמין להם ולא למה שאמינם אומר?!?!?!?!?!?!?!?

Psycho BuZZ

New member
חלאס... הפורום הזה מפגר...

ועוד שואלים אותי למה אני שונא אותו כל כך... אם אתם לא מבינים אז לפחות אל תתווכחו...

למעלה