שאלות...

NacroMittler

New member
שאלות...

הרבה פעמים אני מרגיש כאילו משהוא הולכ לי על היד, או משהו כזה, כאילו מדגדגים אותי עם נוצה וכשאני מסתכל אין כלום (למרות שזה ממשיך). וקראתי באיזה שהוא מקום (אולי אפילו פה) שכשיש ישויות מסביבך זה אחד ה"סימפטומים"! א. זה נכון או שזה סתם בולשיט? ב. אם זה נכון, איך אני יודע את כוונתם של הישויות? ג. מה אני עושה נגד זה? בקשר ל-ב´ ו-ג´, אני לא מנוסה במאגיה! אני מתחיל אבל אני משתדל עדיין רק לקרוא ולהתעניין, אז תתחשבו בזה!

Gum Cigarettes

New member
אוקיי. אני עונה בקשר ל-ב ו-ג

כי בקשר ל-א אני לא כל כך מבינה. וכדאי שתשאל גם בפורום "רוחות רפאים", תנסה בכל אופן, הוא דיי מת. אוקיי. ב. אתה יודע את כוונתם של הישויות לפי ההרגשה הפנימית שלך. למשל, כשאתה מרגיש את "זה", אתה מפחד או שזה מרגיע אותך? ואם אתה מפחד (שזה טבעי גם בלי קשר לכוונה של הישות), מלווה את זה גם הרגשה רעה או טובה? אני ממליצה לך שכשזה קורה אז להרגע טיפה ולראות האם ה"אנרגיה" שבחדר "טובה" או "רעה" לפי ההרגשה שהנוכחות שלה עושה לך. ג. למה לעשות משהו נגד זה? תראה, אם אכן יש ישות, והיא, הישות באה דווקא אליך, אז סביר להניח שיש לזה סיבה. אם האנרגיה בחדר עושה לך רע, אתה יכול לפזר מלח על החלונות, הדלתות, וכל פתח של החדר ואבני קוורץ קריסטל או אמטיסט בשוליים של החדר. אתה גם צריך לברר אם זו רוח, שד, או משהו אחר.. קודם לפי התוצאות של-ב, ואם היא אכן עושה לך הרגשה רעה אז בתרגיל הקמח המפורסם. מה שכן רציתי להוסיף זה אל תעשה סיאנס
ובקשר למאגיה באופן כללי, יפה, אל תעשה ביינתיים הרבה ואל, בבקשה אל תבחר צדדים מהר.

NacroMittler

New member
אני לא צריך לבדוק...

כי אני כבר יודע! זה בסדר, זה עושה לי הרגשה מה-זה רעה! לא שהדגדוג עצמו הוא מעצבן, כשזה קורה לי אני בבת אחת מרגיש שכל האווירה משתנה לאווירה של פחד! כל השערות שלי סומרות! ובקשר ל-ג´: אני לא יודע מה קוונת הישויות, בגלל זה רציתי ליבדוק מה כוונתם ואם היא "לא מועילה לי" אז אני מעדיף לגרש אותם! נ.ב- אני משתדל לא לבחור צדדים! אני דיי נמשך לוויקה, אבל אני עדיין בגדר של מתעניין!

Gum Cigarettes

New member
אוקיי איש..

פחד זה טבעי שתרגיש. אבל תראה אם כשאתה משתחרר מהפחד, מה מסתתר מאחוריו.

suki da yo

New member
אני היחידה שזה הזכיר לה את

החוש השישי? הילד הזה שאמר שכשיש לך צמרמורת בגב זה כי "הם" שם?

לא פיה

New member
ב"החוש השישי"

הם מסתמכים על תחושה שעוברת אצל הרבה אנשים ללא הסבר ונתנו לה הסבר שיתאים לסיפור של הסרט (וגם יפחיד כמה אנשים בדרך
). לדעתי מדובר באינטואיציה, כמו אצל בעלי חיים. תחושה שמישהו מביט בך. אולי זה עניין טלפתי.

למעלה