שאלות...

D X 9

New member
שאלות...

א. כמה זמן סביר שתימשך ארוחת ערב של ילד בן 3.5? ואם נמשכת הרבה יותר מידי, כל ביס לוקח שעה, הוא לא משחק, פשוט אוכל כל כך לאטטטטטט - איך מקצרים את הסיפור? או לחכות בסבלנות? בימים האחרונים אנחנו יושבים סביב 45 דקות, לפעמים על חביתה ומלפפון............ ואם כבר, אולי מישהי תדע מאיפה השיר: שלום אדון ינשוף, חכה ואל תעוף, רוצים סיפור??

rnavina

New member
תשובות

הוא אוכל לבד? 45 דקות זה נשמע לי בגדר הסביר לזמן ארוחה. והשיר הוא מתכנית טלויזיה של פעם. בזמני. בתוך הבית של פיסטוק אם איני טועה. שלו אדון ינשוף, חכה ואל תעוף. רוצים סיפור? באמת אתם רוצים סיפור.

D X 9

New member
כן הוא אוכל לבד

זה באמת זמן סביר? עד כה היה אוכל אותה כמות בחצי מהזמן.... אני שונאת להיות אמא מזרזת, אבל ה ו א א ו כ ל כ ל כ ך ל א ט . . . . אולי זה בגלל שהוא לא מאד רעב? הוא מגיע מורעב מהגן אז אוכל בערך בחמש דיי הרבה... אולי להפוך את הסדר ולהושיב אותו לארוחה גדולה בחמש ולפני השינה משהו קל לאו דווקא ליד השולחן? סתם חושבת בקול.... ונכון, נזכרתי, הינשוף מסיפוריםפה....... יפה לכן, קיבלתן חולצה ותקליט.

rnavina

New member
התכוונתי

אם הוא יושב לאכול לבד או שאת/ם אוכלים איתו. בכל מקרה לדעתי כדאי לשבת לאכול ליד השולחן. אני חושבת שהברווזה כתבה פעם שהם אוכלים ארוחה גדולה בסביבות חמש ועוד משהו קל לפני השינה.

מיקסי10

New member
אני הרבה פעמים מקדימה לו את האוכל לחמש...

אם הוא מאוד רעב אני נותנת לו את הארוחה "הגדולה" בחמש ואז עוד משהו קטן כמו מעדן או פריכיות אורז עם גבינה או קורנפלקס בשש וחצי אם הוא מבקש (אבל אני עדיין נותנת בקבוק לפני השינה ככה שגם אם לא ממש אכל לפני השינה הוא עדיין מקבל את התוספת הזו...)

מתוך הפתיח של

"החבורה העליזה" בהפסקות שהיו ב"בית של פיסטוק" אם איני טועה

הדרית30

New member
את יכולה לראות את זה

אם יש לך HOT. תעשי ב - VOD חיפוש על נוסטלגיה. יש שם כמה פרקים של הבית של פיסטוק.

מאורית9

New member
45 דק' לחביתה ומלפפון...נשמע לי המון

אלא אם כן בין המנה של החביתה לבין המלפפון היה סורבה לרענון הפה מהטעמים..
אין לי עצות או תובנות (גם הגדול שלי אוכל לאטטט ומדבר בלי סוף בזמן הארוחה..זה מוציא אותי מדעתי. אני לא בעד ה"אין משיחין בשעת הסעודה" ברור שמשיחין..אבל גם אוכלים. הוא שוכח את זה וגם אצלו הארוחות נמשכות הרבה אחרי שכולם מסביב סיימו. לא עזרתי..

פרמלה

New member
נשמע לי יותר מדי זמן

אני אישית הייתי יוצאת מדעתי ואומרת לאכלנית האיטית שתמשיך בענייניה בזמן שאני עוסקת בענייניי בקרבת מקום, אך לא פיזית לידה ליד השולחן.

D X 9

New member
ברו-ר שזה מה שאני עושה

היום אכלנו יחד, שטפתי כלים, סידרתי קצת ניירת ועוד היה לי זמן לסודוקו אחד והוא עדיין אכל. ביסים מקרוסקופיים אבל גמר הכל מהצלחת.....

D X 9

New member
קשה לי...

אני חושבת שזה סוג של בדיקת גבולות, ומכלל הבדיקות האפשריות - את זו אני לוקחת בעיניים עצומות, אני פשוט מתקשה לשמור על קור רוח. תהיתי אם רק אצלי הארוחות כל כך ארוכות. ורק שתדעי שאני ממש נהנית לקרוא אותך.

פרמלה

New member
אבל אם את עוסקת בעניינייך

את כן שומרת על קור רוח, לא? אם את חושדת שזו בדיקת גבולות, אבל את לא נופלת בפח ולא יושבת לידו ומתחננת שיאכל, אז הגבול נשמר, ונוצר כאן נונ-אישו. ותודה על הסיפא וגם עשיתי מולטיפוקל סופסופ. באופטיקה בליסימה.

D X 9

New member
זה לקח יותר מחצי שנה....

מקווה שעכשיו את רואה טוב יותר...

שיבולת76

New member
מבינה אותך ככה זה אצל המרכזית שלי

היא לא מדברת בזמן הארוחה אבל פתאום כל מה שעל השולחן מעניין אותה. יכולות לקרות שתי סיטואציות, האחת שהיא באמת אוכל אבל לאט ואז אני משאירה אותה ליד השולחן וכשתיים היא תבוא. הסיטואציה השניה היא כמו היום שבה היא התחילה לשפוך מים בזמן הארוחה על השולחן אבל טענה שעדיין אוכלת, במקרה זה הורדתי מהשולחן למרות המחאות שנגמרו תוך 5 דקות. זה היה שילוב של חוסר רעב עם בדיקת גבולות.

נשמע לי יותר מדי. אוכל לאט = האוכל בפה אבל

הוא לא לועס? קורה לפעמים אצל החולמנים שלי. אני מזכירה. כמה אפשרויות: בכל מקרה - להסביר מראש שלארוחה יש פרק זמן מוגדר. אם הוא משתהה אפשר להודיע שבעוד X זמן (אפשר כדי להמחיש להשוות לאורך הקראת סיפור שהוא אוהב או תוכנית שהוא רואה) נגמרת הארוחה. לקום, לפנות את האוכל שלכם, והוא יכול לסיים לבד. משתהה - מפנים לו ומודיעים שנגמרה א. ערב. לא להשיבר ולתת אוכל אם מודיע אחרי X מן שרעב. זה אמור לעשות את העבודה (הוא לא רואה טלוויזיה תוך כדי, נכון?) והשיר הוא לדעתי מתוך תוכנית הטלוויזיה המיתולוגית ציפיטפוט

D X 9

New member
אחלה אז אני ממשיכה בדרכי

מקווה שהאפיזודה תעלם תוך כמה ימים. ולא, לא רואה טלויזיה בזמן האוכל. ממש לא.....

זה באמת ארוך מדי אבל שימי לב

שזה לא משהו קבוע שאת מספרת עליו שהיה מאז ומתמיד. זאת אומרת שרוב הסיכויים שזה בדיקת גבולות כמו שאת "חושדת" ולכן אם את באמת "מעלמת" מכך וממשיכה בעיסוקייך וכן שומרת על קור רוח מסויים בסופו של דבר זה יעשה את שלו. בכלל למדתי שאני לא מתערבת להם בענייני אוכל כי ברור לי שהכל ענייני תשומת לב ובאמת מאז שהפסקתי לעשות אישיו מכל דבר יש שיפור ניכר.

למעלה