שאלות...

tink1408

New member
שאלות...

בוקר טוב וחג שמח
. אני מטפלת ברייקי, מתחילה ומאוד קשה לי להתפתח בתחום. אני מנסה להשתלב במקומות וגם עצמאית לא קל(אני מאיזור השרון)... אשמח לטיפים, הערות והארות... שאלה נוספת ויותר חשובה, נראה לי - בעלי ואני גרים בדירה שאנו חשים כי יש איזו "תקיעות" אנרגטית. כרגע אין לנו אפשרות לעבור ואני תוהה האם אפשר לעשות טיהור אנרגטי או אם יש איש/אשת מקצוע שיכולים לעזור לנו.שוב, אשמח לכל תגובה שהיא. המון תודה וחג שמח.

ינוקא1

New member
היי

קודם כל יש כאן פורום רייקי די פעיל ומעניין ואולי תקבלי שם תשובות טובות גם כן. מה שמרגיש לי : אם את מעונינת להתפתח בתחום הרייקי את צריכה יותר להאמין בעצמך , יותר להיות מוכנה לקחת סיכון של להגיד "אני מטפלת ברייקי בואו ותנסו" , לא לחשוש מהתגובה של האנשים. כמו כן להיות מוכנה גם לקצת אכזבות בדרך - לא להתרגש מזה שמישהו מרגיש שזה לא עשה לו כלום וכדומה ולא לקחת ללב. הנוסחה להצלחה היא מאוד פשוטה בכל דבר - ככל שעושים יותר מצליחים יותר. בקשר לבית - ההרגשה שלי היא שכדאי לבצע טיהור בעזרת שריפת עלי מרווה - לוקחים עלי מרווה בתוך כלי (רצוי ממתכת) , שורפים אותם , ועוברים עם זה בפינות של הבית. כמובן שכדאי לראות מה מצב המזוזות. חג שמח ובהצלחה !

tink1408

New member
תודה../images/Emo140.gif

בהחלט אנסה את הטיהור ולגבי שאר הדברים-אכן לוקחת בחשבון את האכזבות שבדרך, ובאמת כנראה צריכה פשוט לקום ולעשות. תודה רבה וחג שמח!

doingood

New member
האם את יכולה להסביר מה זה רייקי?

ובמה הוא שונה מהילינג?

איך מארגנים עבודה ושכר עבור טיפולים אנרגטיים?

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אותי שואלים את השאלה הזו מלא. זה ניראה שיש עניין עם מטפלים אנרגטיים, שמתקשים להפוך את הכישרון הטיפולי או האנרגטי שלהם לכסף. מה אתם אומרים על זה?

שאלה מצויינת!! - שאנשים שזכו במתת הריפוי כיום

הם סוג של חלוצי דרך..לקראת עתיד שבו הידע יהיה נגיש לכולם....(כמו לפיות בימי גן עדן קדום) והטיפוס המטפל הוא קצת אלתרואיסט ולכן מתקשה בלבקש תמורה. בדור שני ושלישי של רפואה אנרגטית (כיום...אם רואים בשנות הששים-שבעים דור ראשון ושמונים תשעים דור שני) - חשוב מאוד לקחת תמורה ..בכדי שהכבוד..שמה לעשות בשולי עידן הבצע/ האדמה, נמדד בממונים, ימשיך להרכש. מעבר לכך שבכדי להקדיש את הזמן והכוח והידע הדרוש בכדי להיות מרפאים טובים יש להתקיים. אני מציעה לעבוד עם איזשהו מדד..של סוג טיפול..משך..וסוג של תעריף..בכדי שיהיה קל לנקוב במספר באופן מהיר וישיר..וכמובן לשנות לפי רצון של המטפל בעת הצורך. (100-200 ש"ח לשעת טיפול זה נראהלי ממש סביר..אפשר גם לעבוד בדרך של 10 טיפולים...או לפי גישת המטפל..ואז להתייחס לכך כמדד גם לתשלום)
האמת שאני, 'אמנותי במכחולי'..ואני כמעט שלא גובה שכר..מלבד שני מקרים בהם הורו לי על כך בתקשור, אך לי יש את ההבטחות והאמונות שלי, וכאם גדולה אני מעוניינת לחנך לאידאה שהאנרגיה שייכת ליקום ואני כאן רק צינור..אבל דרכי באמת שונה ומוזרה יש לאמר אפילו הזויה..כל שאני לא דוגמא לנדון. עשתר /חוה /תמי.

bridges

New member
אמונה מגבילה או נדר/שבועה...

הרבה פעמים הילרים ומטפלים אחרים היו בגלגולים קודמים שמאנים. ברוב התרבויות השמאנים, אסור היה להם לקבל תשלום על עבודתם. הם היו מקבלים מצרכים ומתנות על מנת שיוכלו להתקיים. נדרים/שבועות כאלה הרבה פעמים נשארים גם לגלגולים הבאים. לפעמים מרפאים נודרים נדר על מנת לקבל את כוח הריפוי (וזה לפעמים קורה לא במודע בזמן השינה). אפשרות אחרת היא שישנה אמונה שמגבילה את אותם מטפלים מלקבל כסף (לדוגמא: כסף משחית, כסף מלוכלך, אם אני אקח כסף אז אני אפסיק להיות מטפל טוב וכו'...) אם מטפל לא מצליח או לא מבקש כסף עבור הטיפול או שהוא מקבל כסף והכסף פשוט נעלם לו והוא תמיד צריך להתפרנס בדרך נוספת, הייתי ממליץ לו לבדוק אם יש לו אמונות/נדרים כאלה ולנקות אותם. בתטא הילינג יש טכניקה נפלאה לגילוי ולמחיקה של אמונות/נדרים אבל אני בטוח שניתן לעשות זאת בטכניקות אחרות. ד"א, חלק מהקורס המתקדם של תטא הילינג אנחנו הוא מחיקה של אמונות, נדרים ושבועות כאלה ותתפלאו כמה מתגלה שם. רונן

einatgross1

New member
מה כבר ניסית לעשות?

ראשית, למדת ואת מתכווננת. זאת התחלה טובה! כיצד את רואה את עצמך במצב האידיאלי ומה כבר ניסיתי לעשות על מנת להגיע לשם? בהצלחה,

למעלה