בתשובה לשאלתך - שלמה
לכל המשתתפים הקבועים באתר - זה ישעמם אותכם, דלגו הלאה
אני תלמיד של שלמה דויד, כבר כ- 12 שנה. סנסי שלמה דויד, אחד מהותיקים בין המורים לאמנויות לחימה בארץ, דאן 6 באייקידו ובג´ודו, דאן 5 בקראטה, מורה/מאמן לאמנויות לחימה שזהו מקצועו והוא עוסק בכך כ-30 שנים(כמדריך/מאמן/מורה ולא רק כמתאמן). לאחרונה קיבל גם הכרה מהדאי-ניהון בוטקוקאי (ארגון גג יפני לאמנויות לחימה יפניות). הדוג´ו של שלמה נקרא שירוקאן והוא ממוקם בת"א, ברחוב איילת השחר 3, קומה 4, טל´ 5373449 . אימוני קורינדו אייקידו בימים א´,ג´,ה´ בשעות 20:30 עד 22:30 (אנחנו מתחילים מאוחר יותר ומסיימים מאוחר יותר בד"כ), אימוני הקראטה בימים א´,ה´ בשעות 18:30 עד 20:30 וביום ו´ מסביבות 16:30. (קבוצת הג´ודו מורכבת רק מ-3 חגורות שחורות כרגע אז אני אחשיב אותה כסגורה). בעקרון סנסי שלמה נותן דגש על גישה פרקטית מעשית באמנויות הלחימה כך שניתן יהיה להשתמש בהן להגנה עצמית. שלמה לא מסתפק בידע המאוד מקיף שיש לו בכל אחת מהאמנויות (אייקידו, ג´ודו וקראטה) בפני עצמה והוא גם מנצל את התובנה של יותר מאמנות לחימה אחת כדי לנסות ולהבין אמנות אחת דרך העיניים של אמנות אחרת. הלימוד מבוסס על הבנה של העקרונות שמאחורי התנועות (והטכניקות השונות) מעבר לתרגול התנועה עצמה וכך משלב תירגול וחשיבה. הפילוסופיה שמאוחורי האמנויות נלמדת מתוך הלימוד המעשי וההסברים על הצורות הנכונות להתאמן. אני מאוד מממליץ על שלמה ומאמין שהוא נמצא בשורה הראשונה של המורים בארץ. |בהצלה| אמיר נ.ב. תוכל לקרוא עוד על קורינדו אייקידו כאן בפורום או באתר וושו (שיש בו רשימת מורים שאני ממליץ לבדוק).