שאלות

Funky Giraffe

New member
שאלות

קניתי אתמול בשעה טובה סנסה פיוז, 8 ג'יגה, והוספתי לו עוד 2 במיקרו סאן דיסק. השאלות- 1. מי יודע עד כמה מגיע כרטיס MICRO SD לנפח הכי גדול שלו, והאם זה עשוי להשתנות בעתיד? יודעים גם מתי? 2. התקנתי עדכון FIRMWARE ובעיית העברית נשארה. חלק מהשירים הוא מציג בג'יבריש וחלק בצ'ארים עבריים אבל מהסוף לההתחלה. מה עושים? תודה חברים עידו

מושו 21

New member
................

1. כיום, הנפח המקסימלי לכרטיסי ה-microsdhc הוא 16GB (לפי מה שאני יודע עדיין לא הגיע לארץ אבל כבר מוצע למחירה בחו"ל). המקסימלי שנבדק על הפיוז הוא 8GB אבל לא אמורה להיות סיבה שה-16 לא יעבוד עליו. 2. בהגדרות, לשנות לעברית, ולעבוד באמצעות תוכנה לעריכת תגיות כדי לתקן את התגיות לעברית תקינה (לדוגמא mp3tag). יש בטאגליינס מאמר "עברית לסנסא פיוז" - תקרא שם קצת איך עושים את זה.

Funky Giraffe

New member
הכל סבבה עד הChange region

לא מופיע לי אייקון בסרגל הכלים ולכן אני גם לא מוצא את הChange region vמה עושים?

יאיר B

New member
ה-Change region הזה היה בגרסא הקודמת של

תוכנת העדכון של סנסא. בגרסא החדשה אין אפשרות לזה (לפחות זה מה שאני הבנתי). יכול להיות שהם העבירו את האפשרות בחירה בשפה לתוך הנגן עצמו (בתפריט SETTINGS מן הסתם, צריכה להיות אפשרות של שפה).

gilwalla

New member
אם עדכנת את ה-Firmware...

צריך להופיע לך עברית ב-settings>language.

gilwalla

New member
סליחה, לפני ה-language...

יש system או משהו כזה - הסעיף האחרון אחרי שנכנסת ל-settings.

tweeg

New member
../images/Emo6.gif

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1292&MessageId=122736317 יש קצת בלאגן עם העיברית של סאנדיסק עכשיו יש לך 3 אפשרויות: התוכנה החדשה-אין region,כנראה העיברית בהגדרות התוכנה הישנה-יש region,חפש הודעות בשתי עמודים האחרונים הורדה ידנית-אמור להיות עיברית בקושחה האירופאית,חפש בפ' של סאנדיסק

gilwalla

New member
תגיד, יש לך עברית בתפריטים?

כי אם כן אז אתה כבר על שפת מערכת עברית ומה שנשאר לעשות הוא רק לערוך את תגיות השירים, וכמו שהוזכר במאמר, יש לערוך אותן על השירים שבנגן ולא אצלך במחשב ואז להעביר אותם. תעדכן מה קורה.

למעלה