שאלות

sumsoom of love

New member
שאלות

יש לי כמה שאלות :) 1.מישהי מכירה מקום טוב באיזור הוד השרון ללימוד קלאסי ומודרני ברמה מקצועית?אני לא סובלת קלאסי ויכול להיות שזה בגלל המורה,אני ממש אוהבת אותה ואין לה בעיה איתי ,אבל בתור מורה,אני לא נהנת מהשיעורים שלה.. 2.מי שהייתה בקורס קיץ בגליל-איך הרמה שם..?אני רוצה אולי ללכת למחזור ב' אבל נראה לי שאני גרועה מדי בקלאסי(למרות שיש לי פוינט=\ )ואף פעם לא רקדתי מודרני אבל למדתי מלהסתכל(בערך,כמה שאפשר,אני מבינה את הרעיון הכללי אפשר להגיד=]) ועשיתי בערך סדנא אחת ואני מאוד רוצה ללמוד..אז איך הקורס..? 3.שאני עולה על הפוינט אז הקשת שלי מוזרה..היא יותר קרובה לאצבעות מאשר לחיבור בין הכף רגל לרגל..זה נורמלי או שזה לא טוב?

shye10

New member
אני יכולה לענות לך על 2

כי אני הולכת לשם... אבל אני לא ממש בטוחה שתוכלי כי נראה לי שמלא שם. בכל זאת תרשמי כפר המחול בגליל בגוגל ותמצאי שם את הטלפון והכל. בקשר לרמה.. את לא חייבת לדעת מודרני לדעתי.. מקסימום תשאלי אותם, וכשמגיעים לשם משבצים אותך לפי הרמה שלך... אז אין מה לדאוג. אם את צריכה משהו, תשלחי לי הודעה אני אענה לך בכיף:)

sumsoom of love

New member
תודה=]

ילדות מהסטודיו שלי היו שם והן אמרו ששמים שם דגש על קלאסי אבל לא נראה לי שאני אלך כבר...אולי שנה הבאה..:) בת כמה את?

sumsoom of love

New member
תודה=]

ילדות מהסטודיו שלי היו שם והן אמרו ששמים שם דגש על קלאסי אבל לא נראה לי שאני אלך כבר...אולי שנה הבאה..:) בת כמה את?

sumsoom of love

New member
אם אני אלך

אז נראה לי שנהייה באותה שכבה: (אם זה מחולק ככה...)אני בת 14 בחודש הבא:)

אוקיי,

אז בהוד השרון אין מקום מקצועי לרקוד בו קלאסי ומודרני. [רק בזהר אולי וגם אך ורק אצל המורה קארינה.! כי זהר עצמה מזוויעה]. אני אישית גרה בהוד השרון ונוסעת לרקוד ברעננה כי זה הסטוידו שאני אוהבת בעולם מכל בחינה
. על 2 אני לא יכולה לענות.. ו את 3 אני לא חושבת שכל כך הצלחתי להבין אבל לדעתי זה פשוט מבנה של כף רגל לא יותר מי זה. לא טוב ולא רע. מקווה שעזרתי

sumsoom of love

New member
באיזה סטדיו את ברעננה?

והבעיה שאין לי איך להגיע..ההורים שלי בעבודה גםאחרי צהוריים ואין לי מי שייקח אותי

אני בסטוידו "אליברה"

של אלינור דרוקר. ואני התמכרתי אליו קשות חח. את לא חייבת ללכת רחוק כמוני לסטודיו של כל יום ליסוע הלוך חזור וכל דרך היא חצי שעה, יש גם בכפר סבא את הקונס [קונסרבטוריון] שהוא מאוד טוב במגמה של הבלט וגם במודרני שמעתי שיש שם מורה שחברה שלי לפחות מתה עליה. יש גם את צעדים. אבל בהוד השרון? פשוט אין.

sumsoom of love

New member
ניסיתי שם פעםD:

ניסיתי שנה שעברה אבל אמא שלי לא נתנה לי להישאר כי שהיא באה לקחת אותי היא נתקעה בפקקים והתעצבנה..חח...טוב אני אמשיך לחפש לי:)

וואלה?

אצל מי ניסית ? ובאיזה קבוצה? כן הפקקם מעצבנים, למרות שאם נוסעים דרך גבעת חן זה סבבה לגמרי. בכל מקרה, שני הסטודיוס האחרים מצויינים.

רוצה כפר סבא?../images/Emo54.gif

צעדים ממש טוב ואם לא אז בהוד השרון יש את סטודיו לייף

סטודיו לייף הוא

סטודיו ממש נוראי לדעתי. [וכן גם הייתי שם.] במיוחד בתחום הבלט והמודרני. הוא מעולה בכל הקטע של הג'אז וההיפהופ

sumsoom of love

New member
לא לא לא לא לא

הייתי בו ו-לא
ואם אני הולכת לצעדים זה רק פעמיים בשבוע ו-620 שקל ואני לא במגמה או משהו אז זה ממש לא שווה לי

למעלה