שאלות

FERTIG1

New member
שאלות

איך מתחילים להיות די ג'י? מה צריך לדעת? מי הדי ג'י הכי טוב בעולם? כמה עולה כל הציוד? כתבתי קטע האוס יפה איפה אני יכול לפרסם אותו?!

djgabi

New member
תשובה...

איך מתחילים להיות די ג'י? קודם כל צריך להבין לדעת שיש לך את זה,חושב קצב,ידע במוסיקה וכו' צריך לקנות ציוד,קומפקטים,מיקסר וכו' מה צריך לדעת? למקסס,צריך להתאים מקצבים צריך ידע במוסיקה,זה לא כזה פשוט,זה מורכב. מי הדי ג'י הכי טוב בעולם? יש כמה תקליטנים ששולטים בצורה מוחלטת בטבלה כבר מספר שנים,אתן לך את 10 המקומות. 1 TIESTO 2 ARMIN VAN BUUREN 3 PAUL VAN DYK 4 ATB 5 CARL COX 6 SASHA 7 FERRY CORSTEN 8 DEEP DISH 9 DAVID GUETTA 10 JOHN DIGWEED זהו כמובן נתון מאושר ורשמי בעולם. כמה עולה כל הציוד? מחירי הציוד נעים בין 10-50,000 שקלים אם מדובר על חדש. כתבתי קטע האוס יפה איפה אני יכול לפרסם אותו?! כאן או בכל פורום מוסיקה שמכבד את עצמו.

DrorPeleg8

New member
שאלה בקשר לתשובה

האם כל אותם דיג'יים מובילים בעולם הם כולם יוצרים מוסיקה משלהם?

FERTIG1

New member
תודההההההה רבה

תודה רבה על התשובה המפורטת!!! אני לא יכול לעלות את הקובץ מכיוון שהוא 3 מגה /: או שאני יכול ולא יודע איך

djgabi

New member
אני לא בטוח ש CARL COX גם יוצר

לפחות לא בהגדרה הרשמית,הוא בעיקר מופיע.

FERTIG1

New member
מה אתה אומר...

http://www.facebook.com/profile.php?id=556393866 איך הקטע הזה? הוא אישי שלי

kobi pearl

New member
הרבה עבודה

1. קונים ציוד ומתאמנים הרבה 2. מנסים להיות מקוריים ולא להעתיק כמו קוף די גייס אחרים 3.יש בעולם מאות די גיי מעולים לכל אחד סגנון ואישיות משלו זה כמו שתשאל מי הזמר הכי טוב בעולם?!? מוזיקה זו אומנות ולא ענף ספורט תחרותי 4.ציוד בסיס מתחיל ב 10000 ש"ח ויכול להגיע ל 30000 תלוי במה אתה משקיע (הגברה תאורה מיקסר תוכנת מחשב קומפקטים ועוד...) 5. יצירה זה טוב מאוד אבל צריך גם להשמע כמו הקטעים החזקים רוקדים היום לפחות בעיבוד ובסאונד ואז לנסות לשווק את זה 6 . אני יכול לעזור לך בכל מה שקשור בתחום על סמך הידע והנסיון של 14 שנה וותק בתחום 7. קובי פרל 0523992407 יום טוב dj kobi pearl

למעלה