שאלות...

GAlgirl712

New member
שאלות...

יש לי כמה שאלות, תאמת לא ממש קשורות אחת לשניה..
אין לי ממש טרן אאוט ( איך שלא כותבים את זה ), איך אפשר לעבוד על זה בבית? איזה תרגילים לעשות כדי לשפר את זה?..
אני לא ממש מצליחה לרדת לגרנד פליה בשניה \:.. אותו דבר ^^
יש לכן עצות לדאבל פירואט, וגם לשיפור פירואט אחד ? ואחרונה חביבה.. למישהי ידוע על קורסי קיץ לא יותר מידי יקרים באזור הצפון עדיף?... גם במרכז.. קורסים טובים, עדיף כאלה שמשלבים כמה סגנונות, בלט, פוינט, היפ הופ, פלמנקו, מודרני... תודה תודה ותודה לכן בנות.. הפורום הזה ממש עוזר !

עזרה לגאנד פלייה../images/Emo54.gif

גם לי בתחילת השנה הגראנד פלייה בשנייה לא היה בשמיים את פשוט צריכה לעשות גמישויות ולעבוד על הפלייה. כל פעם לעשות פלייה בשנייה. את יכולה לעשות גם מתיחה שזה דומה לגראנד פלייה שאת פשוט יותר פותחת את הרגליים ויורדת עם כל הגוף העילון למטה ושמה את הידיים על הרגליים. הבנת אותי?

גם לי יש השנה

פעם לא היה לי אבל מאז שיש לי בעיות בברכיים אז הגראנד פלייה של בשנייה ממש גבוה ואני דווקא גמישה ברגליים.

Only Dance

New member
אהמ, בקשר לתרגילים ...

לשיפור טרן אאוט, התרגילים שאני מכירה הם : לשבת עלך הריצפה כף רגל אל כף רגל - כאילו יוגה? ולדחוף עם הידיים את הבירכיים לריצפה אני חושבת שיש לי תמונה שנייה הנה יש לי תמונה שבחורה אחת עומדת על השנייה? ואז אני עומדת עלייה התחלפנו, אז זה לשיפור הטרן אאוט. עכישו תארי לך את אותו מצב בדיוק רק שעם הפנים לריצפה, כלומר בטן לריצפה, והרגליים באותו מצב אצלנו קוראים לזה "צפרדע".. זה משפר טרן אאוט חבל"ז, אם את לא מבינה אני אצטלם ואשלח לך, אין לי בעיה. וכמובן לעשות עמידה שנייה קלאסית לשמור על הכי הרבה טרן אאוט שאפשר ולרדת למטה.. לגרנד.... לדחוף לדחוף לדחוף... קאטי

SPSP1

New member
בקשר לקורס קיץ

אפשר לדעת באיזה אזור בצפון??? כי גם אני מהצפון אבל יש הרבה אזורים... =]

veredci

New member
גם אני מחפשת קורס קיץ בצפון

האמת שזה השנה הראשונה שאני מתכוונת לנסות ללכת, אבל הכול או רחוק או לא מידי אקטואלי או לא מסתדר או יקר ואני גרה בקריות אז הייתי באמת מודה אם מישהו היה מוצא קורס קיץ של מחול בקריות ואם אין אז כמה שיותר קרוב כי אני לא ממש רוצה לנסוע כל יום לגליל או לישון שם וגם לא לשלם 1000 שקל+ נסיעות לשם אני ממש צריכה עזרה כי לא עוזר את מי שאני שואלת או כמה אני מחפשת אני לא מוצאת, דרך אגב אם זה משנה אני בת 13 וחצי

נועה1045

New member
עצה לגראנד פלייה, ולדאבל פירואט..

היי :) בשביל לעשות גראנד פלייה טוב בשנייה צריך גמישות במפשעה, ושריר פנים ירכי חזק.. בשביל לשפר את הגמישות במפשעה כל מה שצריך לעשות זה פיסוק (ולהרחיב אותו לאט לאט כשקצת נעלם הכאב) ובשביל לשפר את השריר הפנים ירכי תעמדי בעמידה שניה (בלי להיעזר בכלום) ותעשי פלייה עד שתיבצר לך צורה כזו : ___ | | הבנת בערך ? ככה שהירכיים שלך בקו ישר וגם השוקיים ברווח שווה ככה שהן ישרות. תעשי פלייה קטנצ'יק ותחזרי ושוב ושוב ושוב, אבל באמת קטנצ'יק. אני ועוד חברות שלי אוהבות להחזיק את הידיים באגרופים (משולבים) כדי לא להיכנע ולהחזיק את הירכיים. (כן, זה כואב מאוד.. חח) בשביל לעשות דאבל פירואט טוב את צריכה קודם כל לעשות פירואט אחד טוב.. חשוב שיהיה לך שיווי משקל טוב, ככה שדבר ראשון מתרגלים עמידה בפאסה בלי לזוז. את מחזיקה את הבטן, ומחזיקה את התחת P: אחרי שאת מרגישה בטוחה בפאסה את מסתובבת, עושה את כל מה שעשית בפאסה, רק מסתובבת עם פוקוס מהיר. אחרי שאת עושה את הפירואט האחד בצורה טובה, תנסי לעשות שניים. בשניים מאוד חשובה ההחזקה של הגוף כי הוא צריך להסתובב יותר זמן וזה קשה.. צריך לעשות פוקוס מהיר, ומה לעשות - להתאמן המוןהמון. סליחה על החפירות, ומקווה שעזרתי :) נועה.

למעלה