שאלות

just ortal

New member
שאלות

האם יש איזשהו משהו שאפשר לשים על הפנים והפצעונים ייעלמו/יפחתו? וחוצמיזה,מישהו כאן ניסה משהו נגד שקיות שחורות בעיניים?יש לי ואני ממש חייבת להעלים את זה,זה בעייתי וזה מכער בטירוף! אה,ו...האם יש פתרון טבעי שיכול לעזור ליום-יומיים נגד הזעה מוגברת?שלא ישימו לב שיש לי כזאת?

תשובות

אפשר לשים על הפצעונים מסכת חימר ירוק - קונים בבית טבע לוקחים כפית או כף גדושה של חימר ומעט מים מערבבים ומורחים על הפנים עד שמתייבש , רוחצים את הפנים ושמים קרם לחות. מתכון סבתא לשקיות שחורות ונפיחות מתחת לעיניים: תה ארל גריי = לחלוט ועם צמר גפן לנגב את האזור בעדינות. לגבי ההזעה אין לי פתרון..

just ortal

New member
ולגבי קרם לחות..

יש לך אחד טבעי שאת מכירה שתוכלי להמליץ לי עליו לשים על בסיס קבוע?אני לא מכירה טבעיים ועוד שאלה-את יכולה להמליץ לי אולי גם על ג'ל טבעי לשיער?

קרם לחות

אני מכירה את של וולדה אותו מוכרים בבתי טבע ובבתי מרקחת. גם דר כדיר האורגני טוב. לא מכירה ג'ל טבעי לשיער.

just ortal

New member
תודה :) רק שאלה פצפונת...

איך מבטאים את החימר? יש מצב לניקוד? :p

מישו22

New member
לפצעונים,קצת מגעיל אבל זה נעלם טוטאלי ובאמת!!

אז ככה לחבר שלי היה חצ'קונים בצורה מגעילה ביותר איך שאומרים pizza face והמבין יבין.היינו בחנוכה כמה חברה בסיני והיינו בחושה כל שהיא,בעל החושה שהוא בדואי ראה את חבר שלי והזדעזע הוא אמר לו יש לי תרופה בשבילך אבל זה מגעיל,קח את הפיפי שלך ותמרח על הפרצוף.בהתחלה לא האמנו אבל חבר שלי אמר מה יש לי להפסיד וניסה וזה באמת עזר!! העור ממש חלק עכשיו בהצלחה!!

סיר חע

New member
:)

תסתכלי בתגובה שכתבתי ל-razpg... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1127 בקשר לשקיות בעיניים, יש לי מן קרם אלוורה כזה, מעורבב עם עוד כל מיני ויטמינים, ושמנים, ודברים טובים לעור, והוא די פותר לי אותם... קוראים לזה - skin care - lotion של eckerd. אין לי מושג מאיפה זה הגיע אליי... זה מן בקבוק ירקרק כזה, אני חושבת שהוא מחו"ל... תנסי בכללי לשים קרם אלוורה. אולי זה יעזור.'-'

למעלה