שאלות

Swanton Bomb

New member
שאלות

לפני שבוע גנבו לי את הsansa שלי וביום ראשון הזמנתי חדש שהגיע אליי היום. אני מנסה לחבר אותו למחשב שלי אבל לא נפתחת לי התקייה שאליה אצטרך להכניס את כל השירים וכל הזמן יש לי מעין טעינה בנגן ובה רשום ריפרש דטה בייס. ניסיתי לחפש בנגן את הUSB מוד אבל לא מצאתי אז מישהו יודע איך אני יכול להכניס את השירים שלי? והקונברטר מותקן לי כבר במחשב עוד מהנגן הקודם, יש צורך למחוק ולהתקין את החדש? תודה מראש.

tweeg

New member
לא צריך להתקין מחדש

תבדוק בבקשה עם כתוב v2 על המאחורה של הנגן ותבדוק גם את גיסראת הנגן (סאטינג-אינפורמיישן-firmware ver)

Swanton Bomb

New member
כן, רשום V2

אבל אם לא שמת לב הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי USB מוד בסטינג, אז איך יפתח לי החלון שאוכל להעביר אליו שירים?

tweeg

New member
תשובה

If you have a v2 (very small writing on the lower right corner of the back of the unit), you'll need to go to the SanDisk site to download the Firmware Updater in order to get firmware version 03.01.14. (Check "info" on your Sansa to see which version you have now). Once you have updated, you'll have a choice of MTP, MSC, or AutoDetect. ואז להיכנס לsetting-usb modes לשנות לmsc ולעביר שירים רגיל "אבל אם לא שמת לב הבעיה העיקרית שלי" כן לא קראתי את ההודעה שלך ואני סתם ממציא דברים לכיף

למעלה