שאלות

א ר נ י ת

New member
שאלות

אני לקויית שמיעה (כבדת שמיעה) לא יודעים בדיוק ממתי, תמיד יש ויכוח אם זה מלידה או מינקות. הבעיה אובחנה בגלל השפה הלקויה שדיברתי. את המכשירים הראשונים קיבלתי רק בגיל 3. מאז אני עושה בדיקות שמיעה שנתיות, עכשיו כבר פחות. מה זה אומר שרשום לי בבדיקות 65 אוזן ימין ושמאל (SRT). ועם מכשירים זה עולה ל- 20-30 (HA)?

קלציום

New member
ארנית היי

ארנית היי, אני חדשה כאן בפורום , וחשבתי לנכון, שהגיע הזמן שאצור קשר עם לקויי שמיעה כמוני. קראתי את שאלתך, ולדעתי הכי טוב שתפני את שאלתך לקלינאית תקשורת. אני עובדת עם קלינאית תקשורת ואוכל לשאול אותה עבורך אם תרצי. האם תרצי בכך? אם כן, תני לי שוב את המידע. מקלציום- השם הזמני שלי

ארניה ד"ר ארינה אל אסיד חרירי ארסיון התחרשת

שומעת ליקויה שמיעה כבדת שמיעה קול חרשת מסמנת אירנה ארסיון חרשת מכללה דממה יודעים בידיוק ממתי ארינה ארסיון מניקה ידיים מלידה הבעיה אובחנה בגלל ארינה ארסיון שומעת לא מדברת אילמת צרודה ידיים סימנה ארינה ארסיון בגיל עכשיו תקבלי ארינה ארסיון ידיים על מגש כסף מאז חרשת ארינה ארסיון תורמת שנתיות מדור כלכלה שמיעה,עכשיו יותר פחות מזה אומר שרשום לארינה ארסיון בבדיקות יד ימין ושמאל (SRT=65 דיצבלים ידיים שפה סמנים גוף ניקוד הבעות פנים שפתיים מרחבת דממה איות אצבעות) ועם מכשירים ירידה ל20-30 (HA=20-30 ירידה קול שמיעה דיבור קשר אויר ביטחון דמשק ד"ר ארינה אל אסיד חרירי )....

המרחפת

New member
איך קוראים אודיוגרמה

שלום ארנית, מצרפת לך קישור למאמר "הערכה אודיולוגית", אם תקראי את כולו תקבלי את כל המידע שביקשת. אם גם אחרי קריאת המאמר לא תביני מה בדיוק הכוונה, אשמח להסביר לך במילים אחרות.

למעלה