שאלות

yairwillerfort1

New member
שאלות

היי מה מצב אנשים ? יש לי כמה שאלות לשאול אותכם ? א. איך אפשר להרגיע את הורים שלי שחושבים שאני נכנס לאתרי פורנו ויש לי במחשב סינון אתרים ואי אפשר להיכנס לאתרים הללו כי חסום הגישה.? ב. תנו לי עצות איך לחשוב חיובי ולא שלילי ולהתנהג יפה ולכבד את הורי ? ג. איך לחשוב חיובי ולא להיכנע " ליצר הרע " שאומר לי לחשוב מחשבות רעות ?

sh53

New member
תשובות לכמה שאלות

א. איך אפשר להרגיע את הורים שלי שחושבים שאני נכנס לאתרי פורנו ויש לי במחשב סינון אתרים ואי אפשר להיכנס לאתרים הללו כי חסום הגישה.? אולי הדרך היא להראות להם שיש גם דברים טובים באינטרנט? שלפעמים עוזרים אחד לשני? שיש בו גם דברים מועילים (כמו חיפוש חומר ללימודים/להשכלה/להרחבת אופקים/למשחקים/להכרויות) ולאו דווקא הכל רע בו? ב. תנו לי עצות איך לחשוב חיובי ולא שלילי ולהתנהג יפה ולכבד את הורי ? תוכל לתת דוגמא על מחשבה שלילית שהיתה לך לאחרונה? בקשר ללכבד את ההורים - אני יכולה לתת לך תשובה "יבשה" שזו מצווה מהתורה, אך אני מניחה שאתה מתכוון לכיבוד מתוך אהבה, הערכה ומהלב. איך מערכת היחסים עם הוריך באופן כללי? ג. איך לחשוב חיובי ולא להיכנע " ליצר הרע " שאומר לי לחשוב מחשבות רעות ? לחשוב רע - תלוי בקשר למה, תלוי האם זה מוביל אותך לעשות מעשים או נשאר בגדר מחשבות בלבד, תלוי איזו השפעה סביבתית יש לך (טובה או רעה). שאלת שאלות כלליות, אך קשה להתייחס לדברים שהם מהותיים כל כך במשפט או שניים כשאין רקע. מחכים להמשך מכיוונך

למעלה