שאלות

MICHAZ

New member
שאלות

עם יש למישהו שירים ישנים על המחשב אז בבקשה אם יש לו לב טוב שישלח לי ארץ גלויה" עם דורית פן -"מנגן ושר"/"בוא ונשחק משחק"/"משחקי 26"/"שיר על ילד מפורסם" "אחד ועוד אחד"/"לכשתגדל ליאור ילדי"/"חיים משוגעים"/"ככה סתם" מ"כל החברים מהמסע מים אל ים". -"מה את רוצה שאומר לך היום". -"אל תשאל ילד"/"להיות לאחרים"/"ארץ הירוק". -בשל תפוח בקיצור חברה כל הישנים אז בבקשה ממכם מכל הלב תשלחו לי זה המספר של האייסיקיו שלי 100626968

למברטה

New member
יש לי הכל

אבל אין לי איך לעביר אם אתה רוצה תסביר י איך יש עוד כנרת מונחת יש קדחת יש חום הי אתה בטוח שקייץ ישאר ....

R o M

New member
אם יש לך את זה על דיסק...

אז את יכולה להעביר את זה עם תוכנה אחת, שנקראת "FREE RIP" ואפשר להעביר שירים למחשב עם זה. מתקליט אני לא יודע איך ניתן להעביר. לי יש על קלטת, אבל לא יודע מה זה עוזר לך, ואת השירים מ"כל החברים מהמסע..." תקנה בדיסק. זה לא חוקי להעביר לך אותם. גם השאר זה לא בדיוק חוקי, אבל לא ניתן להשיג אותם חוקית, אז אי אפשר לבוא אליך בטענות.

למברטה

New member
יש לי על דיסק

הבעיה אין לי את התוכנה רוני ניסתה להעביר לי אבל הייתה לי בעיה באיסיקיו ונאלצתי למחוק אותו חוץ מזה איך עובדים עם זה נ.ב לגבי המסע מים אל... בדיוק מה שאני אמרתי לו

למברטה

New member
אל תגזים את ...

את החברים ממסע אל ים ניתן לקנות במחיר מצחיק בכל חנות דיסקים

למעלה