שאלות...

שאלות...

דבר ראשון לאיזה פורום הם כן כותבים? למה בכתבה ממזמן כתוב שגולדה היא הכלבה של שלום? מי זאת ליה? וציון אחד ולתמיד באמת סנוב? ופרטים אם אני רוצה כרטיס... אפשר להכנס בכל גיל?

תשובות :]

בפורום הזה הם כותבים.. אבל בזמן האחרון אין להם כל כך זמן אז הם לא כותבים הרבה http://www.ez-forum.net/forum/?mforum=ronitlital אממ.. בקשר לגולדה היא של אסי הם טעו וליה היא של שלום ציון לא סנובב (כפרעליו חתיך שלייייי) אם את רוצה ללכת לתוכנית תרשמי דרך האתר ואפשר להיכנס בכל גיל :)

איזה פעם התקשרתי..

ואמרו שלא מקבלים מ-16התחילה לזבל בשכל.. בסוף אבל הכניסה=) ציון סנוב (לדעתי..לא להתנפל עלי חהחהחה)

shiran1232

New member
בטח שמכניסים, פשוט אי אפשר לצלם אותם

כשהייתי היו ילדים ממש קטנים ואמרו לנו שם שאסור להם בעיקרון לצלם מישהו מתחת לגיל 18 כי זה לא חוקי או משהו כזה, בגלל זה הם ביקשו מהילדים לשבת בפינות או ממש בלמעלה כדי שכשיצלמו את הקהל לא יראו אותם.....

כע גמאני 14

היא התחילה להגיד שזאת תוכנית לילה וזה לא מצטלם טוב ילדים קטנים אבל בסוף שכנענו אותה... ונכנסנו:)

אני חייבת לדעת משהו...

מאז שהתחילה התוכנית אני רק עסוקה במחשבה זה שידור חי או לא כי למשל כשרודריגו זכה ברוקדים עם כוכים או כשהיו קטיושות על קריית שמונה הם דיברו על זה אז מתי מצלמים את זה? ולמה לא מדברים גם על ליה מדברים רק על הרצל ועל גולדה...

תתשובות :]

הם מצלמיפ פעמיים בשבוע ראשון ושלישי כל פעם 2 תוכניות אחד 6 ואחד ב9.. ובקשר לליה בקליפ לעוף איתך רואים אותה..

למעלה