שאלות ONE לפה!!

אני חושב

אני חושב שלא יהיה פה מישהו שישלח לך את השירים מכיוון שזה לא חוקי... אני אישית לא הייתי שולח לך כמו שלא הייתי צורב דיסק של ריטה...

Artboy

New member
אני הולך להופעה...למישהו יש מושג

אני הולך היום להופעה(איזה כיף!) של ריטה. אני לא יודע באיזו שעה מתחיל המופע... למישהו יש מושג?????

זה מתחיל ב21:00

זה מתחיל ב21:00 בערך ב20:15-20:30 מתחילים להכניס אנשים לבפנים... ההופעה מתחילה ב21:00 אבל תיקח בחשבון שיכולים להיות עיכובים ואז זה יתחיל ב21:30

ronen1983

New member
למישהו יש את הרמיקס ONE מהאתר של

סלקום פליז פליז תודה

mor873

New member
היה מדהים

הייתי אתמול והיה פשוט מדהים, מופע מושקע מאוד ריטה מדהימה וכל ההפקה פשוט אין מילים לתאר עד כמה שזה מדהים .

nicetry

New member
מהן ההטבות המיוחדות ללקוחות סלקום?

האם יש הנחה ללקוחות סלקום במחיר הכרטיסים? מישהו יודע לומר לי מה המחיר? תודה.

nicetry

New member
למי שכבר היה במופע

יש הבדל בין גוש ג ל- א מבחינת איך שרואים את הבמה? למה גוש א יותר מבוקש מ ג?

את מחיר הכרטיסים

את מחיר הכרטיסים תוכל לראות באתר של הזמנת הכרטיסים כרגע יש 25% הנחה ללקוחות סלקום אתה מקבל קוד לטלפון שדרכו אתה תוכל להזמין כרטיסים... אין הבדל בין המקומות חוץ מהמחיר אבל לא משנה איפה תשב אתה תראה טוב...

nicetry

New member
תודה רבה

נכנסתי לאתר ההזמנה ואכן שם הכל מפורט וברור. שאלתי: למה כתבת *כרגע* יש הנחה של 25%? מתישהו בעבר או בעתיד זה היה או יהיה שונה?

כן..

כשהתחילה מכירת הכרטיסים היה מבצע של 1+1 אתה קונה כרטיס אחד ומקבל את השני בחינם...

nicetry

New member
אז למה שונה המבצע?

בטח אין לך מושג ורק לסלקום הפתרונים, אבל מה ההבדל ומה השוני? שילמתי 550 ש"ח על ארבעה כרטיסים ואתה אומר לי שבדיוק על אותו הדבר לפני כמה ימים הייתי משלם חצי? למה זה?

עדיין שילמת מחיר מוזל כלוח סלקום

תלוי באיזה שורה קנית ובאיזה גוש אם נגיד קנית בגוש ב' כל כרטיס עולה 299 ש"ח....

אפרתs

New member
שלום - לגבי מיקום ההופעה

נשמח לדעת איפה בדיוק ההופעה ואיך מגיעים לשם. תודה

ההופעה

ההופעה בגני התערוכה בביתן 1 אתם תראו הרבה גדלים של סלקום וריטה בכניסה וגם תוכלו לשאול את השומרים בכניסה לחניון איך מגיעים לאולם...

למעלה