שאלות ONE לפה!!

שאלה קטנה על המופע, למי שכבר היה

מכיוון שאני מגיעה מרחוק ומסתמכת על תחבורה ציבורית (רכבת) רציתי לשאול מתי המופע התחיל ומתי הסתיים תודה

שאלה חשובה

אני הולכת להופעה ביום שבת.. ורציתי לדעת כמה זמן ההופעה? והאם היא מתחילה בזמן? זה ממש חשוב לי... לפי מה שקראתי הביקורות ממש טובות, וזה הופעה באמת של פעם בחיים, מקווה להנות. אני הולכת עם אחותי ואני שורה ראשונה :)

Dug E

New member
המופע הוא שעתיים ו20 לא כולל הפסקה

היא אמורה להסתיים אחרי חצות.

זה ממש לא מיותר

גם ריטה וגם הרקדנים צריכים לנוח... וכל הכבוד להם שהם עושים הפסקה...

ביום הראשון לא התחיל בזמן

אני הייתי ביום הראשון של המופע ולא התחילו בזמן את הכרטיסים צריך לקחת בקופות ואח"כ לעלות לאולם מומלץ להיכנס בין הראשונים אם את רוצה לשבת בקפיטריה שהוקמה באולם כי אין הרבה שולחנות בכלל ואל תקני פופקורן כי אי אפשר להיכנס עם אוכל

Dug E

New member
גם אני הגעתי ברכבת

ונשארתי כל הלילה בת"א עם החברים. אבל מקסימום יש מוניות שירות טיפה אחרי 12 במסוף רידינג. המופע מתחיל אמור להתחיל ב21:00 ואמור להסתיים אחרי 00:00

Dug E

New member
שאלות ONE לפה!!../images/Emo124.gif

כל הודעה נוספת עם שאלה על המופע תימחק. כל השאלות לפה!

Dug E

New member
אפשר.

בהתחלה האיש הלבן אומר שאסור אבל כל הקהל מצלם ולאף אחד לא אכפת.. אני אישית צילמתי בלי פלאש כדי לא להפריע לריטה ולרקדנים.

Dug E

New member
תקנה את תוכנית המופע.

פעם הבאה הודעה כזאת תיחמק אם לא תשורשר לשרשור שאלות.

נער123

New member
אם מישהו קנה..

יכול לכתוב לי את רשימת הרקדנים בבקשה? ו-Dug E מה אתה מאיים?!

Dug E

New member
לא איימתי

פשוט צריך קצת סדר בפורום. כל אחד נכנס ופותח הודעה חדשה אחרי שביקשתי שלא. אז טעית,לא נורא,לא אמרתי את זה בצורה תוקפנית. לילה טוב שיהיה.

אני רוצה זוג כרטיסים להופעה של ריטה

שתתקיים היום!!!!!!!!!! מי מוכר או איפה אפשר להשיג? ואם נגמר אז להופעה הבאה של ריטה ובבקשה תנו לי את כל הפרטים כולל מספרי טלפון שמזמינים או לא יודעת איך זה הולך שם.. אני פשוט צריכה זוג כרטיסים!!!!!!!!! הבנתי שיש מבצע דרך סלקום? פרטים גם על זה בבקשה!

להופעה היום ומחר

להופעות הקרובות אין כרטיסים אבל אתה יכול להיכנס לאתר סלקום או להתקשר ל*515 מהסלקום ולברר שם האם יש עוד כרטיסים... בכל אופן אתה יכול ללכת במשך השלושה שבועות הקרובים כל יום חוץ מימי ראשון...

Adi SoLoMoN

New member
מישהו יכול לשלוח את..

השירים שבדיסק של ONE??? תודה
נ.ב נעים מאוד!

למעלה