שאלות

x טלטול x

New member
שאלות../images/Emo9.gif

אני משחקת בסימס עונות 1.כשהאיש מה-garden club בא אחרי שהזמנתי אותו יש אפשרות ללחוץ על משהו אני לא זוכרת בדיוק על מה ואז אפשר לקבל ממנו בקבוקים כאלה זוהרים[ענא ערף] שהסימס כמובן משלם עליהם, מה הם עושים ?ניסיתי עם הסימס שלי ללחוץ עליהם ולא הצלחתי. 2.איזה מתנות אפשר לתת מסימס אחד לשני? אני ניסיתי והיה לי אפשרות לתת מתנה רק ממה שהיה לי בתיק במיקרה שלי היה לי רק עגבניות ודג שדגתי. אשמח אם תענו לי תודה

Lord Farquaad

New member
עונה

1. השיקוי הזה הופך אנשי צמח לאנשים רגילים 2. את יכולה להוסיף לשם כל מיני רהיטים וחפצים ולתת

מרחיב ל-2

כל חפץ בבית אפשר להכניס לתיק (הוא ענק שאי אפשר לתאר ) (איך הם מצליחים ליסחוב אותו ???????) ואז אפשר לתת מתנות אפשר לתת גם בגדים (הולכי לקנות בגדים ואז צריכים להכניס אותם לארון ופשוט מבטלים להם את הפעולה ואז אפשר לתת) (אני זוכר שזה מה שעשיתי אבל אני לא יודע אם זה היה ככה בדיוק)

x טלטול x

New member
אהה אוקי תודה רבה לשניכם ואני איתקרצץ עליכם

עוד קצת עלתה לי עכשיו שאלה
אאפשר להפוך אנשים רגילים לאנשי ירוקים(אנשי צמח?!)? אני באמת אשמח אם תענו לי פשוט אני חדשה בסימס עונות ולוקח לי זמן קצת להבין את הכל

kuik0kuik

New member
כן

אבל לא בשיקויים XDD. פשוט תרססי הרבה את העצים/צמחים. עד שתפכי לאיש צמח צוציק ומעצבן שצריך כל שנייה אור.

למעלה