שאלות..?

KoroChan

New member
ישלי כמה^.^../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif

אוקע אז אני רוצה לדעת איפה אפשר למצוא דברים כגון, חזיות/סיכות/קשתות/עגילים/שרשראות/צמידים/חגורות וכו', בדוגמאות, מנומר/זברה/כוכבים/דובדבנים/יצורים חמודים/פרחים/או סתם ציבעוני. אם אפשר לא יקר. ובאיזור ת"א. אני אשמח ^.^ אה וגיליתי שיש לי עוד אחת, סרטים כאלה ארוכים לשיער, יענו בד ארוך ודק כזה כמוד שאפשר לקשור כזה שזה משתלשל. מישהו יודע מאיפה? (זה פשוט כ"כ חמוד וילדותי!
)

LunacyFringe

New member
עונה על מה שאני יודעת.

חזיות- יש באלנבי חנות ענקית עם המון דברים, קרובה לשוק יחסית. יש שם גם חזיות, והן כל הזמן מתחלפות. יש מצב שיש שם גם מה שאת מחפשת. כל חזייה עולה 20 ש"ח. סיכות/קשתות/עגילים/שרשראות/צמידים/חגורות- תנסי במונסטון. בקינג ג'ורג', ממש ליד הסנטר, כשאת עולה כאילו לשנקין. ליד התחנה של 24, אם זה עוזר. ותנסי גם בחנות של הכל ב2 שקל ויש בהמשך קינג ג'ורג' חנות כזאת עם כל מיני קשתות וסיכות. אה כן, ובסנטר יש את ברוריה תמרוקים או משהו כזה, גם שם אני חושבת שיש משהו. אה וגיליתי שיש לי עוד אחת, סרטים כאלה ארוכים לשיער, יענו בד ארוך ודק כזה כמוד שאפשר לקשור כזה שזה משתלשל. מישהו יודע מאיפה? (זה פשוט כ"כ חמוד וילדותי!) אם זה מה שאני חושבת שאת מתכוונת אליו, יש בנחלת בנימין, בחנות שאין לי מושג איך קוראים לה.
היא של כפתורים וכל מיני דברים כאלו.

Witchcrafts

New member
אם כבר, תהייה בנוגע לצריכת חזיות;

עד כמה שהייתי רוצה לקנות חזיות עם פטרנים, דוגמאות וכאלה, אני פשוט לא מסוגלת. כאילו, כן, כל עוד שאני קונה ממקום שמכבד את עצמו (אל תתפסו לי על הביטוי הזה. אני מתכוונת לרשתות וחנויות לבנים ידועות), כי כך אני בטוחה שהאיכות טובה. והבאסה שבחנויות הללו אין הדפסים מגניבים. רק פה ושם כמה קישוטים. בקטנה שכזה. בקיצור, אני לא מצליחה להבין איך אפשר לקנות חזיות באיכות זוועתית שכזו (כי, בואו נודה, לא סתם המחירים שלהם זולים כ"כ). אז, איך? ולמה? זה לא מפריע לכן? לא מטריד אתכן? לא גורם לכן לחשוד במשהו? בכלל, רק אני ככה? במטותא מכן, שכנעוני! אפשרו לי לצאת מהקיבעון! אני מאשימה את אמא שלי, אגב. זה הרגל מגונה שלמדתי ממנה.

צריך לדעת מה טוב ומה לא טוב.

יש לי כמה חזיות שעלו לי 20 שקל ויושבות עליי הרבה יותר טוב ויותר נוח מהחזיות של דלתא ואפרודיטה. חוץ מזה, זה 20 שקל, גם אם זה נהרס אחרי כמה כביסות זה לא כזה נורא... והן תמיד יותר יפות מהחזיות היקרות ^^ הבעיה היא שברובן יש ריפוד אימתני משהו וצריך לחפש טוב טוב בשביל למצוא אחת בלי><

Sweet Calamity

New member
אבל למה לשים במכונה?! ;; ../images/Emo115.gif

חבל על החיים של החזיה! נראה לי כבר אמרתי את זה.. אבל כביסה בדלי עם קצת אבקת כביסה מנקה את החזיה יופי וגם מאריכה את חיי הארון שלה..

LunacyFringe

New member
זה לא סוד שהאיכות של חזיות ב20 שקל חרא.

לפחות אלו שלי יש. אבל נו, הם כל כך יפות, אז למי אכפת.
חוץ מזה, למי יש זין להשקיע 200 שקל על כל חזיה?

Witchcrafts

New member
מה ז"א למה? בשביל הבריאות? O_ם

הרי חזייה בעשרים שקל לא תומכת כמו שצריך. ומה, במשביר תמיד יש מבצעים משתלמים בנוגע לחזיות. באמת.

innocence

New member
וזה כבר תלוי..

בנות עם מחזה קטן יכולות "להרשות לעצמן" לוותר במידה חלקית על תמיכה, כי גם ככה החזה לא זקוק ליותר מדי תמיכה..

ThePiper

New member
בשוק של אשדוד...

מוכרים חזיות של דלתא ב-20 ש"ח ואפילו פחות, יש לי כמה והן מחזיקות מעולה. חזיות איכותיות עם דוגמאות יש בחנויות שמתמחות בלנג'רי כמו אפרודיטה, אבל יקר שם. ראיתי במשביר לצרכן חזיות של דלתא עם תותים אם אנלא טועה.

../images/Emo97.gifשאלות ../images/Emo9.gif

טוב.. שאלה קצת מוזרה.. באיזה מקום אני יכולה להשיג מכנסיים צבעוניים? אני מתכוונת- הדפסים צבעוניים, צבעים צעקניים וכל הבולשיט.. ואל תגידו לי העין השלישית.. אני רוצה מכנסיים שאפשר לדחוף למכונת כביסה
ואיפה אני יכולה לקנות שלייקס מגניבים וזולים? תודה לכל מי שיעזור

LunacyFringe

New member
מצטרפת למכנסיים צבעוניים.

רק שיהיו קצרים באיזור ת"א, בלי הדפס. פשוט בצבעים וקצרים.

ShiraBJ

New member
תשובות

אני לא זוכרת את השם של החנות... יותר נכון מין סמטה ממש ממש צרה וקטנה בקינג ג'ורג' בת"א המיקום שהכי קל לזיהוי [זה מה יש =/ ] שתי חנויות מאודם [שינקין פינת קינג ג'ורג'] שלייקס את יכולה למצוא במונסטון =)

למעלה