שאלות

shiran™

New member
שאלות ../images/Emo58.gif

מי זו ליז באמת?
מי זה בריאן באמת? אני בטוחה שיש להם קשר לאחת הדמויות מהרמוני. ועוד שאלה - מתי לואיס יראה את שרידן כבר??

I n n u e n d o

New member
תשובות../images/Emo58.gif

ליז היא ליז בריאן הוא אנטוניו לופז פיצג'רלד יש לה קשר,לאנטוניו די ברור וליז אחותה של איב

meitar 8

New member
מההה????????

בריאן הוא אנטוניו?????? אבל.. איך?? הוא לא יודע???? ואני די בטוחה.. אבל יש לי ספק.. שרידן הרגה את מרטין נכון???

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gifגדול

הוא יודע שהוא אנטוניו בטח שהוא יודע ושרידן לא הרגה את מרטין הוא בריא ושלם בעתיד גם תהיה לו דמות בסדרה

meitar 8

New member
מהה??

ואוווו מה הולך פה????? אבא איב עשתה לה פעם היפנוזה והיא אמרה לה שהיא הרגה אותו!! ואם בריאן יודע שהוא אנטוניו למה הוא שם והוא קורא לעצמו בריאן????? ואוווו איזה בלאגן!

I n n u e n d o

New member
היא חושבת../images/Emo58.gif

שהיא הרגה אותו אבל היא בעצם הרגה את דודה שלה רייצ'ל

shiran™

New member
ידעתי!! ../images/Emo58.gif

ידעתי שבריאן הוא אח של לואיס! פחדתי להגיד שלא תחשבו שאני דפוקה עם המצאה כזאת חחחח

shiran™

New member
ומה עם שרידן ? ../images/Emo58.gif

מתי לואיס סוף סוף יראה אותה??

meitar 8

New member
שניה.. תעני לי רגע פליז..

למה אנטוניו נמצא שם ומשתמש בשם אחר???? ומרטין.. שירדן אמרה לאיב בהיפנוזה שהיא הרגה אותו!! בבקשה תעני לי.. אני במתח!!

meitar 8

New member
אה.. לא ראיתי את התשובה שלך.. סורי

אז איפה מרטין???? ובקשר לאנטוניו.. חח אין לי כוח לשאול את זה שוב.. את כבר יודעת מה השאלה..

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

היה לו איזה סיפור עם ג'וליאן והוא איים עליו שלא יחזור להרמוני אז אנטוניו ירד למחתרת והוא גר שם בתור בריאן אולירי שזה שילוב שמות של סבא וסבתא שלו

meitar 8

New member
ואווווווו

איזה בלאגןןןן חחחחחח.. תודה רבה!! תגידי.. יש לך אולי עוד אינפורמציה על מה שיקרה בהמשך??

shiran™

New member
אוווווווווף נמאס כבר!!

אני מקווה שזה לא יקח יותר מידי זמן!! תודה על התשובות בכל מקרה

למעלה