שאלות
על דיקן

לינה18

New member
שאלות ../images/Emo58.gif על דיקן

מישהו במקרה יודע אם מסימו באמת הורג את דיקן? ואם לא, אז איזו עיסקה הוא מציע לו? ומישהו יודע איך מסימו בכלל גילה על דיקן וג'קי? ועוד דבר-מה דעתכם על זה-אני יודעת שרובנו פה לא רוצים שיהרגו את דיקן, אבל אחרי שחשבתי על זה, אז לברוק דווקא יכול לצאת משהו נורא חיובי מהמוות שלו. הרי אם סאלי אכן תצליח להחזיר לעצמה את החברה, ברוק תישאר בלי עבודה. ואם דיקן ימות, ליטל אריק יוכל לחזור לריק, האחוזים לברוק וברוק לחברה ושסטפני תוכל את הלב!
מה דעתכם על זה?

Mikel20

New member
קודם כל גם אם דיקן ימות

אז האחוזים לא יעברו לברוק, אל תשכחי שאריק עבד על דיקן והצליח לקחת ממנו את ה 2 אחוזים שהיו לו ובכך להבטיח לעצמו את החברה בחזרה לתמיד ולא משנה מה יקרה לדיקן, ככה שאין לברוק מה להרוויח מזה (אולי לריק יש). לשאלותייך, ושוב זה ספויילר אז מי שלא רוצה שלא ימשיך, מאסימו לפחות השבוע לא יורה בדיקן, הוא לא יודע עליו ועל ג'קי אלא מטיל עליו משימה לשמור עליה ולגלות עם מי היא בוגדת בו, כשהוא לא יודע למעשה שדיקן הוא הבחור שהוא מחפש! וככה ג'קי ודיקן יכולים להמשיך להיות ביחד בלי להתגלות :)

לינה18

New member
אלוהים,אני לא מאמינה ששכחתי

את זה! ככה זה כשיש עלילות כאלה קצרות וכל-כך הרבה בבת אחת.
אבל אז, מה יקרה לברוק אם סאלי תחזיר לעצמה את החברה? מה היא תעשה?(יש בכלל סיכוי שסאלי מחזירה לעצמה את החברה בזמן הקרוב-מישהו יודע?) והאם לדעתכם אין שום דרך לברוק לחזור לפורסטר? הרי אתם רואים את הסידרה הרבה יותר זמן ממני, אז הם בטח יכולים להמציא שם איזה משהו כדי להחזיר אותה, לא? למישהו יש רעיון?

Mikel20

New member
אז לגבי סאלי

כן אני יודע , אני שם לב שאת ממש רוצה לדעת מה קורה הלאה אהה? אז ככה, התשובה היא כן, בדיוק השבוע בארה"ב סאלי קונה את החברה חזרה ממאסימו וחוזרת לעסקי האופנה שלה - ספקטרה חוזרה ולוגן דיזיינס מחוסלת סופית!

לינה18

New member
האם זה בגלל שהיא הצליחה../images/Emo58.gif

להביא את החברה לכישלון כמו שהיא רצתה ואז למסימו לא היתה ברירה אחרת אלא למכור לה אותה בחזרה? ואם לא, אז למה הוא עשה את זה? וכן-האם זה אומר שברוק תישאר עכשיו מחוסרת עבודה? מה יהיה איתה?

NarihS

New member
אני מעדיפה שברוק לא

תחזור לפורסטר.. זה ממש לא הכרחי.. שתפתח כבר חברה חדשה או משהו כזה.

לינה18

New member
חברה חדשה?+ ../images/Emo58.gif

לא חשבתי על זה. זה דווקא רעיון טוב, רק שאז יהיו קצת יותר מדיי חברות אופנה בסידרה, את לא חושבת ככה? ומהסיבה הזאת אני מעדיפה שהיא תחזור לפורסטר(וגם בגלל שריג' חוזר לפורסטר). ושוב פעם, למרות שבעיניי חברה רק של ברוק היא רעיון ענק, הבעיה היא שזה לא ניראה לי אפשרי. גם בגלל שכבר יש 2 חברות אופנה בסידרה ועוד חברת מרונה, למי יש זמן לעוד אחת? וגם בגלל שלוקח המון זמן כדי להקים חברה חדשה וזאת בדיוק היתה הסיבה לכך שברוק אמרה לריג' מלכתחילה שהיא לא מעוניינת לפתוח איתו חברה חדשה ואז הוא אמר לה שהחברה הזאת כבר קיימת והיא הסכימה.

NarihS

New member
אז שתעבוד במשהו אחר..

כי אם היא תחזור לפורסטר אז זה יהיה כמו מה שהיה אז.. אריק ירצה את החברה.. סטפני תשנא את ברוק(למרות שהיא שונאת אותה בכל מקרה) הקיצר.. סתם יחזור הגלגל.. שתעבוד במשהו אחר לא איכפת לי.. אבל שתפתח חברה משלה.. שלא תיהיה תלויה בחברה אחרת, כמו מה שקרה בספקטרה, שלא ירצו להעיף אותה כל פעם מחדש.. זה מעצבן..

Traped In A Box

New member
Don't forget that...

Brooke still got 49% of Forrster Creation so she doesn't' have to work...she can rest in peace and her fat check every month without doing anything...

NarihS

New member
כן

אבל לא יעשו שהיא לא תעבוד בכלום... לא יודעת.. לא נראה לי הגיוני.. אבל זה גם ממש לא חשוב!

Mikel20

New member
גם זה קשור

כלומר כמו הרבה דברים אחרים בסידרה בזמן האחרון שלא מראים לנו, התוכנית שלה כנראה תצליח אבל הדבר היחיד שנראה מכל זה זה את מאסימו מבקש מברוק למכור את החברה שלה לסאלי בגלל הפסדים, היא בהתחלה לא רוצה אבל הוא משכנע אותה בגלל שהמקום מזכיר לה את רידג' ואת מה שהיה ביניהם, אז היא מתרצה ומסכימה לכך (לא שהוא צריך את הסכמתה פשוט הוא מעדיף עם). וכן ברוק תיהיה "מובטלת" כנראה בזמן הקרוב אבל כמו שאת מבינה זה בטח לא יזיז לה הרבה אחרי כ"כ הרבה גירושים מפורסטרים, צ'ימברסים, ג'ונסים וכו' וכו' וכו'... :) כמו תמיד היא תסתדר.

לינה18

New member
זה ממש מפגר../images/Emo58.gif

זה תמיד ככה בסדרות האלה, שסומכים דווקא על מי שאשם בבגידה?(כמו שבריג'ית סמכה על ברוק, מייסי על דרלה) והפעם מסימו? אבל למסימו זה כבר ממש לא מתאים!

למעלה