לא קיים DVD של עונה 4 ואילך?
T The coffee house New member 23/6/05 #2 אממ קיים DVD של העונה ה-4../images/Emo104.gif אבל בגרסה הישראלית... מעונה 5 ואילך לא יצאו עוד DVD's וזה די מעצבן כי דאמט יש 11 עונות
אממ קיים DVD של העונה ה-4../images/Emo104.gif אבל בגרסה הישראלית... מעונה 5 ואילך לא יצאו עוד DVD's וזה די מעצבן כי דאמט יש 11 עונות
G GeJuFan New member 26/6/05 #11 עונה 4 כבר יצאה, עונה 5 אני הבנתי לפי שמועה תצא או לקראת סוף השנה או מתישהו שנה הבאה. אני יכולה לומר כמעט לבטח שבאיזור 2 (האיזור האירופאי) יצאו עונות נוספות. למרות מה שחושבים דווקא יש ביקוש לעונות של ER ב-DVD.
עונה 4 כבר יצאה, עונה 5 אני הבנתי לפי שמועה תצא או לקראת סוף השנה או מתישהו שנה הבאה. אני יכולה לומר כמעט לבטח שבאיזור 2 (האיזור האירופאי) יצאו עונות נוספות. למרות מה שחושבים דווקא יש ביקוש לעונות של ER ב-DVD.
ש שלמונזה New member 24/6/05 #5 יש DVD של העונה הרביעית ../images/Emo168.gif ואחרי שאני אקנה מכשיר DVD אני רצה לקנות את העונה הרביעית
יש DVD של העונה הרביעית ../images/Emo168.gif ואחרי שאני אקנה מכשיר DVD אני רצה לקנות את העונה הרביעית
נ נועה167 New member 24/6/05 #6 לי בינתיים יש רק עונות 1 ו-2... מקוה שיום אחד יהיו לי את כל העונות! מזה בא לי
G GeJuFan New member 26/6/05 #10 אם את רוצה יש לי את העונה ה-3 ואני מחפשת למכור אותה. אבל היא בלי כתוביות בעברית.
ל לוי רעות New member 24/6/05 #7 את יודעת איפה אפשר לקנות את העונה הרביעית? כי בחדרה אין אותה ואני כבר מתה לקנות אותה.
ש שלמונזה New member 26/6/05 #8 טאוור רקורדזס ../images/Emo168.gif אם אין להם בסניף הקרוב לביתך תבקשי שיזמינו לך בעזריאלי יש בטוח
ש שלמונזה New member 5/7/05 #17 שאלת את המוכרים? ../images/Emo168.gif אני ראיתי שם את העונה הרביעית!!!