אני שואלת כאן כי שם לא עונים לי זה לא כמו פה שם הכל קר ויבש ואני יודעת שיש פה בנות שעברו או עוברות השבחה ונשארות פה כי כאן חמים וטוב וכאן מקבלים תשובות מהירות ובעיקר חום אהבה ותמיכה. אז אחרי כמה ניסיונות שם אני נשארת פה!
איך קוראים לזה), אבל זה זריקות לחיזוק ההריון או משהו כזה (קיבלתי זאת בגלל הפלה קודמת) ואני נמצאת בפורום זה. אני זוכרת שעוד מישהי רשמה שהיא הזריקה וחיכתה עשרה ימים מורטי עצבים- אז זה לא נכון שאין בנות שלא מזריקות כאן . "אני מזריקה גאה".....
הינה סנונית יקרה פתחנו לך קבוצת תמיכה של מזריקות !! אני רק בשלב ב- של כדורים + כוריגון , שאלתי את האחות אם יש תופעות לואי לכוריגון היא אמרה- שרק אם יהייו לי כאבי בטן חזקים לבוא -כי יתכן וזאת רגישות יתר של השחלות לזריקה, בנתיים הכל בסדר אין לי תופעות לואי. אני מקווה שתופעת הלואי של הטיפול שלנו - תראה כמו שני פסים
אצלי זה הורמונים HCG לחיזוק השלייה (כבר יש הריון שבוע 8) מצטערת שלא יכולה לעזור לך, אבל יש פורום שנקרא בריאות נשים ושם עונה מידי פעם רופא בצורה תמציתית וקרה, שווה לנסות. ב-ה-צ-ל-ח-ה
חודש מאי - לא הקפדנו על ימי ביוץ (הבעלול היה חולה). חודש יוני - קיימנו את המצווה כל יום מה שלפי הרופא מפחית את כמות הזרע. חודש יולי - עשינו מה שהרופא אמר (החלפנו רופא) + בדיקה של פרופיל הורמונלי יצא תקין וUS וגינלי לבדוק אם יש ציסטות בשחלות יצא תקין. חודש אוגוסט - עשינו מה שהרופא אמר +בדיקה האם אני מבייצת וכן בדיקת זרע זרע לבעל שיצאה לא תקינה ברובה. חודש ספטמבר - בדיקה נוספת לבעל +US אשכים הבדיקה יצאה יותר טובה אבל יש ורידים באשכים. ידעתי שאין למה לצפות וכך היה. ועכשיו מחכים לחודש הבא להשבחת זרע והזרעה כולל הליך קוסמטי לסילוק הורידים באשכים. אם רק המחזור היה מאחר לי כמו בחודש שעבר או מקדים כמו לפני חודשיים היינו מתחילים את ההזרעה החודש, אבל החודש זה נופל על יום כיפור. נהייה אופטימיים ונקווה להקלט בהזרעה הראשונה.
נראה שהכוח של הבנות כאן הוא זה שמשאיר כאן את אלו שצריכות לעוף לפורום פוריות ואת אלה שצריכות לעוף לפורום הריון ולידה. אני באופן אישי ניסיתי כמה וכמה פעמים לפנות עם שאלות בפורום פוריות וכמעט תמיד ההודעה שלי נשארה ללא תגובות, ככה שלא נראה לי ומקווה שאני טועה להפיל את זה על תקופה. שם אין את החברות והחמימות שהבנות יצרו כאן, לכן מעדיפה לשאול כאן עובדה יש עוד כמה מזריקות וכולן כולן כאן מקסימות. אני ניסיתי שם ואנסה גם בעתיד או באתר של קהילת איכילוב אבל לפחות לתמיכה אשאר כאן. ותודה לכל התומכות, שנה של כניסה להריונות בריאים וארוכים