שאלות

veredmp

New member
והשבח לאל, הוא לא צועק לי באוזן כמו

ש"רצה הביתה" צעק לי

veredmp

New member
אני בסך הכל מסכימה עם המבקרים שאמרו

שקרן צועקת בדיסק הזה
סתם, סתם. פשוט הם שמו את השיר ברמת ווליום גבוהה מדי. אין לך מה להתעצב. והנה, מאז שהחלפת למכונית אני מתקשרת הרבה יותר, לא ככה?

veredmp

New member
רק לי יש סתם צלצול רגיל?!?!?!?

למרות שנחמד להתקשר אליך ולהיות מופתעת כל פעם משיר חדש. חבל רק שיש שם כמה שירים שלא דסקסת איתי לפני ששמת שם, אבל את רוב השירים אני מאשרת

ה 22

New member
גם ילדה בכיתה א' יכולה לדקלם את השיר"איתי"../images/Emo35.gif

טוב, זאת לא שאלה זו קביעה. היום בקיטנה, בנסיעה אני שומעת ילדה בכיתה א' ששרה את "איתי" היה לה אותו בפלאפון (?!) והיא מזמרת.. "איתי פרק חצי בקבוק ורק חסר לו בדיוק ממני עוד חצי חיבוק.." "נעים לו לידי גם לי קשה קצת לבדי בלילה נח בתוך ידי משחקים באהבה אחד עם השני..." קיצר... דיקלמה את כ-ל השיר ועוד כמה פעמים!! ה-ר-ג-ה אותי מצחוק . . . . . . ! כאילו מה נסגר עם הילדים של היום....?! נגמרו השירי ילדים...?!?!

shir828

New member
הלחן של "איתי" מבין כל השירים של קרן הוא הכי

דומה לשיר ילדים.. לא?

ה 22

New member
דווקא לדעתי הלחן של "שמעון" הרבה יותר..

אגב, לחנים ושירים בכלל.. בדיוק מזכיר לי ששאלתי בסוף שנה תלמידים בכיתה ה' איזה סיגנון מוזיקה הם אוהבים והם ענו : ...דיכאון....
לא חרם עליהם.. כאלה קטנים וכבר שוברים לעצמם ת'לב..

shir828

New member
כשהייתי בכיתה ד' בערך (לא כזה מזמן, לא נהפוך

אותי לקשישה
) הלכתי בכפר סבא וראיתי שני ילדים קטנים ממני יושבים עם סבתא שלהם על ספסל וכל אחד מהם מחזיק פלאפון ומצלם אותה
לי יש פלאפון רק מיולי 2007. כבוד לי. הילדים של היום זה לא מה שהיה פעם.. |אומרת מישהי שאפילו 14 אין לה
אבל בקרוב
| שמעון קצת עצוב בקטע של החצוצה, מהבחינה של הלחן.. בקטע של "אומרים שהוא היה.." אז המוזיקה די עצובה שם. האמת שגם "זמנים משוגעים" בלחן שדומה לשירי ילדים.

shir828

New member
ח"ח לנו! שלא נכנענו ללחץ החברתיP:

יש לנו חילזון חולה

udig7

New member
../images/Emo32.gifהתאכזבות!

באמת נורא התאכזבתי כשראיתי את הקליפ:"במכונית ליד הים". הוא היה ממש לא מה שציפיתי , יותר מיידי ילדותי? לדעתי. מה אתם חושבים? תשרשרו לפפה.

למעלה