שאלות
לכאן

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
אהבתי מאוד את התוכנית

"נולד לרקוד" - אותה נוסחה של כוכב נולד, רק עם שופטים יותר מעניינים, והתמחות (ריקוד, בניגוד לשירה) ממש מגניבה. רק דבר אחד עיצבן אותי בכל התוכנית וזה לא דוד דביר (הוא דווקא מאוד משעשע, ומוסיף לתוכנית המון) מה זה לעזאזל, בשם כל הרוחות, ריקודי היפ הופ? אני אישית לא שמעתי על זה בחיים אני יודע טוב מאוד מה זה היפ הופ והריקוד היחיד שמתקרב לתרבות הזאת, ונכלל בה, זה ברייקדאנס... 4 האלמנטים של ההיפ הופ להזכירכם: ראפ ופריסטיילים, די.ג'יי, גראפיטי, ברייקדאנס מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל הם התכוונו שהם רוקדים היפ הופ? זה פשוט לשים שיר של לודאקריס ולנענע ת'תחת? תודה לכל מסביר! איתי

אני רק שאלה ../images/Emo13.gif

מישהו יודע במקרה איפה אני יכולה למצוא את הקדימון לרקדן נולד עם אהרוני? הופעתי שם לשבריר שנייה (היה לי שיעור בלט מול הסטודיו שבו עשו את האודישנים) ואני רוצה שיהיה לי במה להתגאות עוד 40 שנה בפניי הנכדים

SIRI41

New member
תגידו מה דעתכם

אני חושבת כי הבחירה של הרקדן צריכה להעשות לפי מי שיש לו קורדינציה, לפי מי שיש לו את זה, ולא לפי הרקדן הטוב ביותר. ואז כוריאוגרפים את כל מי שנבחר , כלומר, את אלה שחלמו לרקוד אבל לא הסתדר להם מכל מיני סיבות, ואז להראות בסוף התוכנית איך התחילו ואיך הצליחו להכשיר אותם לרקדנים מעולם שבסוף יתחרו - מה דעתכם?

פליז!!! תעזרו לי!!!../images/Emo92.gif

אתם יכולים לשלוח לי קצת חומר על השופטים...? על כל אחד מהם? מי ומה הוא? תודה מראש, תותות המקורית....

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif

אני לא יודעת איפה זה .. חחחחחח הרגת אותי
הופעת לשניה ואת רוצה שיהיה לך במה להתגאות ב 40 שנים הבאות

סבבה!! הנה אני אתן לך!

לפחות על אלה שאני מכירה... עידו תדמור-רקדן וכראוגרף,עידו החל את לימודיו באולפן למחול בת דור ועד מהרה הצטרף ללהקה. לאחר מספר שנים כסולן, הצטרף ללהקת בת שבע, בה רקד חמש שנים כרקדן ראשי ביצירות רבות של כוריאוגרפים ידועים מכל העולם. לאחר פרישתו מלהקת 'בת-שבע', הוזמן להופיע כרקדן ראשי בלהקתו של 'לאר לובוביץ' בניו-יורק. בניו יורק הופיע בערב גאלה עם התזמורת הפילהרמונית של ניו יורק בניהולו של מיכאיל ברישניקוב וזכה לביקורות נלהבות: "עידו תדמור הפיל את לינקולן סנטר מעמודיו", כתב הניו יורק טיימס לאחר חזרתו לארץ. כמו כן, הוא הוזמן כרקדן ראשי לסקפינו רוטרדם בהולנד. דוד דביר- רכז מגמת המחול בתיכון תלמה ילין לאומנויות בגבעתיים, רקד בבלט הישראלי, המשיך ב"בת-דור" כסולן במשך שלוש שנים. רקדן ראשי בלהקת "בת-שבע" במשך 15 שנה ושימש כמנהל אמנותי של הלהקה במשך 7 שנים. אונה- מקימת מיומנה זהו...את בטח מכירה את מיכל אמדורסקי שלא ידענו שהיא רקדה בלט המון שנים... ותכל'ס כל מה שדוד אמר בתוכנית הראשונה היא אמרה גם.. מקווה שעזרתי!!!

missy00

New member
מעולה..

רעיון נחמד... יש הרבה רעיונות למתכונת של תוכנית לרקדנים.. כמו הפרוייקט של וייד רובסון אם מישהו מכאן ראה.. את יודעת גם המתכונת העכשית היא טובה מאוד בגלל שיעבדו איתם על סיגנונות שונים אבל אני לא חושבת שצריכים לקחת רקדנים כולכך מקצוענים לתוכנית... כמו שבכוכב נולד אני מעדיפה לראות אנשים שאוהבים לשיר ולא טיפחו אותם.. הכישרון נטו כשהוא בחיתוליו בתוכנית של נולד לרקוד מקבלים חלק שבאמת כישרון חדש... וגם כאלה עם נסיון של שנים!!! בתחרויות בהופעות בלהקות בחזרות.. הם יאכלו לארוחת בוקר את הלא מנוסים

האמת,

שאין הרבה סיכוי שיאמינו לי שרקדתי בלט פעם, אז אני רוצה הוכחה מצולמת.

Noa343

New member
...

גמאני צריכה את הקדימון אם למישהו יש...המורה שלי להיפ הופ הופיעה שמה הוא עושה שפגט לפי מה שהוא אמר חחח הוא עבר את כל האודישנים והתקבל אבל הוא היה צריך לטוס לחו"ל...מי שמכיר הייתה לו פינה באקזיט קוראים לו אורי..

Noa343

New member
אורי מאיר אם אני לא טועה

אבל המ אכפת העיקר שיש לו גוףףף

הוא המורה החדש אצלנו בסטודיו!!!!

חתיך!!!!!! ורוקד מדהים!!! אני לא רוקדת היפ הופ אבל אחרי שיצאתי מהסטודיו(יותר נכון מהעבודה-אסיסטנטית) הוא יצא מהמשרד עם המזכירה שלנו(בטח לפני השיעור שלו בפעם ה-1) וראיתי אותו והוא ממש ממש חתיך...וגבוההה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאשמח להסביר לך,

אבל זה לא המקום
להבא פנה בבקשה לפורום מחול:] היפ הופ הוא סגנון עם יותר ברייקים של הגוף [לאו דווקא ברייקדאנס], רוקדים אותו על פלייה [רגליים כפופות] בדרך כלל, ו-בניגוד- לברייקדאנס, בהיפ הופ הגוף צריך להיות הכי משוחרר וזרוק שאפשר.

למעלה