שאלות

שאלות../images/Emo26.gif

מישו יודע מי בבליינד מלון כתב את השירים? והסולן שלהם התאבד או קרה משו אחר? ומי כותב את השירים בפרל ג'אם? אה ואיזה דיסק טוב של פרל ג'אם ובליינד מלון? כי אני רוצה לקנות דיסק אחד של פרל ג'אם ואחד של בליינד מלון אבל בכל הדיסקים שלהם יש שירים טובים ואני לא מצליחה לבחור..

life style

New member
ממה שאני יודעת...

בפרל ג'אם אדי וודר כותב את השירים.... אני ממליצה על VS של פרל ג'אם במיוחד אני לא מכירה כל כך טוב את בלינד מלון ככה שבזה אני לא יכולה לעזור לך

Long Distance

New member
אוקיי, אז ככה...

את יכולה להיכנס לאתר שלהם www.blind-melon.com ושם יהיו לך את כל התשובות לשאלות שלך... כמובן שהדיסק הטוב ביותר של פרל ג'אם הוא TEN. מבליינד מלון אני ממליץ לך על הדיסק שנקרא BLIND MELON.

זה האתר הרשמי?

אז האתר www.blindmelon.com הוא גם רשמי..? אה ועוד שאלה באיזה שנה בליינד מלון הופיעו בסטרדיי נייט ליב?

סתם כי בא לי לדבר

בבליינד מלון הסולן - שנון הון זצ"ל כותב את המילים, (נכון..? טעות פטאלית או שאני משערת נכון? כי הוא פשוט שר כאילו הוא כתב את זה, יו נואו) הוא לא התאבד הוא מת ממנת יתר (מפתיע, הא?)בפרל ג'ם מר וודר כותב את רוב השירים אבל לפעמים גם שאר החבר'ה כותבים איזה משהו.

call me a dog

New member
אמממ...

ג'אמים זו לא ההתמחות שלי, אבל אני הייתי ממליץ על ריוט אקט, כי הוא האחרון, והוא נורא קל להאזנה... וגם כדי להיות מעודכנת. אבל אם אין לך את טן בבית, את חייבת אותו בכל-מקרה.. הוא מ-5 הדיסקים שצריכים להיות בכל בית עם מוזיקה טובה.. כאחד ששומע הרבה זמן ואוהב מאוד מאוד את בליינד מלון, אני יכול להמליץ לך על soup כהדיסק הכי "מוצלח" שלהם, אבל כמו שאני לא יכול להגיד שהוא הדיסק הכי טוב דווקא, ככה אני לא יכול להגיד לך שזה הדיסק שאת צריכה.. זה הדיסק שאני אישית הכי מעדיף, אבל הדיסק הכי מוכר והכי בעל להיטים שלהם הוא דווקא "בליינד מלון".

אממ...

ראיתי שכולם כבר הגיבו על השאלות שלך, אז אין סיבה שאני אחזור עליהם... אבל, משהו מרגש! ראיתי היום שתי הופעות חדשות שפרל ג'ם הוציאו על דיסקים. ההופעות הן מאוסטרליה ומיפן, ממש מלאחרונה. בבקשה אל תגידו לי שאתם כבר יודעים ושזה לא מזיז לכם את הגבה.
the mars volta- eriatarka

indifferent

New member
רציתי...

...להכניס תיקון קטן. בפרל ג'ם מאז ומתמיד חלק מהשירים היו נכתבים ע"י כל הלהקה ביחד ובאלבומים האחרונים במיוחד בבינוראל חלק מהשירים נכתבו ע"י כל חברי הלהקה כך שלכל אחד מהם יש לפחות שיר אחד שהם כתבו.

star lili

New member
אוסף להיטים

זה תמיד מקום טוב להתחיל בו. לבליינד מלון יש אחד מוצלח לדעתי לפרל ג'אם אין, אבל TEN הוא בהחלט מקום טוב להתחיל בו. לא היתי אומרת שהוא הכי טוב שלהם, אבל יש בו הכי הרבה להיטים מוכרים לציבור הרחב. זה פשוט הרבה יותר נוח כשמתחילים לשמוע להקה, לשמוע דברים מוכרים...

תודה לכולם../images/Emo9.gif ועוד שאלה

באיזה שנה יצא השיר\קליפ של אליס אין צ'יינז Would?

Cheezus

New member
גם לי יש שאלה (ותשובה לזה)

הקליפ של would יצא כחלק מהפסקול של הסרט סינגלס ובקליפ יש גם קטעים מהסרט.. השאלה שלי הייתה מי זאת העיזה החביבה הזאת ששרה ברקע של פה מלא חורים של בליינד מלון (לא היה לי כח לכתוב באנגלית..) פעם ידעתי ושכחתי.

בכל זאת.. לא ממש עזרת לי..

שאלתי איזה שנה זה.. ואני בכלל לא מכירה את הסרט סינגלס, נראה לי.. חחח עיזה
וזאת היתה אמורה להיות השאלה הבאה שלי..

למעלה