שאלות

• פותח הנושא pdib
  • פורסם בתאריך

pdib

New member
שאלות../images/Emo26.gif

1) איפה אפשר לקנות חולצת טריינינג חלקה לגמרי עם כיסים ללא קפוצ'ון? (כמו שיש ליוסי בובליל, למי שזוכר) 2) מישהו יודע איפה אפשר לקנות חולצה סטייל שלמה ארצי, ומשקפי שמש כאלה? http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1656361/20_wa.jpg

Fun Fair

New member
אהמ..

ראיתי חולצת טריינינג עם כיסים ובלי קפושון בהיינס בעזריאלי- אבל ראיתי דגם של בנות וסה היה בשנה שעברה, אז אולי שווה לנסות (אני רק יודעת שיוסי בובליל הוא מתכנית בערוץ 2, אבל אין לי טלויזיה, אז אני רק מנחשת למה אתה מתכוון). חולצה "סטייל שלמה ארצי" היא בסה"כ סווטשרט שחור (ולמיטב זכרוני- לשלמה ארצי אין מונופול על בגדי יומיום פושטיים
) אפשר למצוא בכל חנות- החל מהמשביר וכלה בדוכנים בקינג ג'ורג' או באלנבי. משקפי שמש- הכל חנות משקפיים. אני יודעת שיש מבצעים כל הזמן באופטיקה הלפרין.

pdib

New member
אבל זה לא סתם סווטשרט

תסתכל/י בתמונה, זה לא סתם סווטשרט, וגם לא חולצת טי-שירט פשוטה...זה משהו קצת יותר מעוצב כזה...

Fun Fair

New member
חוזרת בי (למרות שבמבט ראשון

זה נראה כמו סווטרשט שחור...טוב, שלמה ארצי הוא מלך בגדי ה"שלוך", ככה שזה לא היה מפתיע
) בכל מקרה, אם אתה רוצה להשיג את אותו האפקט- חולצה שחורה מכופתרת עם טריקו שחורה מתחת תשיג את אותו האפקט. אם אתה מחפש בדיוק את אותו הדבר- מה אגיד ומה אומר? אולי בתמנון ?
(מעבר לזה, אין לי רעיונות...סורי..
)

pdib

New member
../images/Emo26.gif

יש מצב ששלמה ארצי קונה בגדים בתמנון? או שיכול להיות שזה מעצב פרטי שעיצב? או שאולי הוא קונה בחו"ל? האמת שזאת אפילו לא חולצה שחורה מכופתרת, שימי לב.

Fun Fair

New member
ושוב:

אם אתה רוצה להשיג את אותו ה****אפקט**** (כלומר- לא *בדיוק* את אותה החולצה, אבל דומה)- חולצה שחורה מכופתרת עם טריקו שחורה מתחת תשיג את אותו האפקט. אני באמת לא יודעת איפה שלמה ארצי קונה את הבגדים. אם זה כ"כ קליטי, אולי תנסה לגגל אותו ולמצוא את משרד היח"צ שלו ולשאול דרכם? סורי, לא יכולה לעזור מעבר לזה..

למעלה