שאלות

שאלות ../images/Emo178.gif

אני מתנצלת מראש על מבול השאלות... פשוט אני חייבת להחליט למה להירשם ועכשיו.. ואני ממש מבולבלת כבר...
אז שאלה ראשונה.. יש רוקחות בטכניון? כמה זמן לוקח כל תהליך ההרשמה, אם נניח אני שולחת יומיים לפני שניסגרת ההרשמה , הם יקבלו את זה? בירושלים, באתר שלהם רשום שאפשר להירשם עד סוף מרץ, זה נכון? ובטח יהיו עוד.. בכל אופן תודה.. אתם עושים עבודת קודש...

תלוי בביקוש למקצוע, בקיצור.

בחלק גדול מהמחלקות יש הרשמה מאוחרת שאכן מגיעה לעתים עד לסוף מרץ...אני אישית התחלתי ללמוד השנה כשנרשמתי בספטמבר..[חוג לא מבוקש כנראה...ביחס לשנים קודמות נשארו מספיק מקומות במחלקה]

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אף אחד לא רוצה ללמוד כימיה בבר אילן.
עצוב.

גם ככה 170~ איש זה מספיק

לשנה א'
[שנה שעברה, כך אמר הראש מחלקה ב"הרצאת היכרות" בתחילת השנה, התחילו 200+ איש...] אבל תכל'ס לא אכפת לי, גם ככה יש מספיק אנשים נחמדים אצלינו

בהחלט...

בכ"א, גם אם לא נשירה ברמות כמו שבכלכלה, בהחלט יש נשירה רצינית לפי מה שהבנתי בין שנה א' לב'..

קיוט

New member
אתה לומד כימיה מורחבת?

או תרופתית? שווה ללמוד תרופתית? חשבתי על זה אבל אני לא יודעת.משום מה חתך הקבלה נמוך מדי. האם כימיה תרופתית בי-ם זהה לזו שבבר אילן? מה יוצא מזה בסוף?

מורחבת...

אני לומד בבר אילן, אין תואר אצלינו בתרופתית. יש רק התמחות כביכול בשנה ג' שתרופתית אבל ממילא צריך תואר שני בשביל לעסוק באופן נורמלי בתחום כמו שנאמר פה מלא פעמים כבר, לכן זה לא עקרוני. אגב, אני אישית חושב/מקווה להגיע בשנה ג' למגמת חומרים אצלינו [למרות שנכון,זה לא מאד משנה] אבל זה העניין-עד אז כולם לומדים אותו דבר וכולם מבחינת האוניברסיטה תלמידי מורחבת[כלומר,אין "ייעוד" מראש...כשנרשמים, לא נרשמים למורחבת,תרופתית או חומרים אלא רק מורחבת{או "ראשי"/"משני"/"חישובית"}].

הרשמות

1. אין רוקחות בטכניון- רק בבן גוריון ובעברית. 2. המעטפה יכולה להגיע גם אחר מועד סיום ההרשמה. הדבר הקובע הוא חותמת הדואר. תתקבלנה פניות הנושאותאת חותמת יום ההרשמה האחרון. בחלק קיימת הרשמה מאוחרת גם לאחר מועד סיום ההרשמה הרשמי.

מועדי הרשמה

העברית: 23.1.05 ועד 31/3/05 ימים פתוחים 24.2.05- הר הצופים-רוח,חברה, משפטים,עו"ס. 3.3.05- גבעת רם- מדע, רפואה, פארא-רפואיים,רוקחות. 10.3.05- רחובות- חקלאות,תזונה, וטרינריה. פרטים- 025882888

למעלה