שאלות..

ScorpyWriter

New member
שאלות..../images/Emo132.gif

ישלי שתיים שלוש שאלות, אז אם לא אכפת לכם...
1. איך מגיעים להקרנה אסטרלית? קראתי את המאמר, והוא לא מדריך כל כך טוב... 2. יש פה בפורום מישהו שבאמת חולם חלומות צלולים בקביעות? 3.זהו... בתודה מראש,
והבפרחים לצה"ל, Scorpywriter

דנה^^

New member
../images/Emo104.gifכי...../images/Emo104.gif

1. עדיין לא היתה לי הקרנה אסטרלית, אז אני מעדיפה לא לייעץ בקשר לזה 2. אני חולמת חלומות צלולים, אבל לא בקביעות. 3. זהו אז זהו :)

LucidGuess

New member
אני לא עונה כי ...

כי אין לי תשובות ... אני מתעניין בעיקר בחלומות צלולים ולא מבין הרבה ביציאות חוץ גופניות. בייייייי LucidGuess

Variety

New member
תגובה

היי. 1. אפשר דרך חלום צלול, לעוף מהר מאוד למעלה, ולהגיד "אני יוצא מהגוף" 2.אני מניח שיש, לא אני. 3. זהו זה. חלומות פז, Variety-

Dreamweaver

New member
בקשר להקרנה האסטרלית...

אני קראתי המון בנושא, למעשה העניין שלי החל בקריאת מאמרים שעוסקים במימדים. אני, בכל אופן, השתכנעתי במידה מסוימת שהם קיימים, לאחר מספר חלומות צלולים עם חוויות רוחניות חזקות מאוד, ואפילו צירופי מקרים (מקום שהייתי בו בחלום צלול- ורק אח"כ, במקרה, במציאות). בכל אופן, מה שלמדתי עד כה, זה שצריך מאוד "להיפתח" לדברים האלה. לקרוא על זה, לכתוב על זה, ובעיקר לחשוב על זה, ולאט לאט המודעות שאתה משקיע בנושא תשתלם ותגרום לך להיפתח לעולם הזה... יש כאלה שמבדילים בין העולם שאתה מגיע אליו בעקבות הקרנה לבין העולם שאתה מגיע אליו בעקבות חלום צלול, אני אישית לא מבדיל. ספר מצוין שאני ממליץ מאוד לקרוא בנושא המימד האסטרלי:

למעלה