שאלות EEA FAMILY PERMIT

zhr99

New member
שאלות EEA FAMILY PERMIT

לצורך הוכחת זוגיות בשביל EEA FAMILY PERMIT אנו נדרשים לספק כל מיני חוזים וחשבונות. האם כדאי לספק את חשבון החשמל לקונסוליה במידה והוא על שם בעל הדירה ולא על שמנו מכיוון שזאת דירה שכורה? יש בנוסף חוזה שכירות שבו מופיע שם בעל הדירה. אם בכל זאת מגישים חשבון זה, כדאי לרשום בתרגום ליד שם בעל הדירה שהוא הOWNER?

TrigATUSA

New member
את אמורה להראות מסמכים שמוכיחים זוגיות

איך בדיוק חשבון חשמל על שמו של בעל הדירה מוכיח את הזוגיות שלך?

TrigATUSA

New member
על חשבון לא רשום מאיפה הוא משולם

ככה שלא נראה שיש טעם להגיש חשבון כזה אם יש לכם חשבון בנק משותף על שמכם, כמובן יש טעם להגיד תרגום של דף חשבון, ולהביא מכתב מהבנק שמאשר כמה שנים החשבון המשותף קיים

zhr99

New member
חשבונות חשמל וארנונה

תמיד על שם בעל הדירה ולא על שם השוכר בדירות שכורות, אז מה לא להביא אותם בכלל? או להביא בצירוף חוזה שכירות?(כי שם בעל הדירה מופיע גם בחוזה וגם בחשבון)

Karenovadia

New member
מנסיון של הגשת ויזה אחת

כל מה שהם רוצים לראות חייב להיות על שמכם! יהיה מיותר להביא משהו על שם של אדם שלא קשור אליכם בקרבה משפחתית קרובה, והם עלולים לחשוב שאולי אתם מנסים לרמות אותם במידה מסויימת.. בזמנו ביקשו לויזה שאני הגשתי הרבה מסמכים שכוללים בין היתר- מכתב מההורים המוכיחים זוגיות, תמונות משותפות (יהיה טוב אם יהיו עליהם תאריכים), חשבונות טלפון שמראים דיבור בין שניכם, חוזים לדירות, חשבונות משותפים כולל חשבון בנק משותף, ועוד כמה בסגנון הזה. בעיני- וזה רק מנסיון קצר מול רשויות ההגירה באנגליה- אבל דיברתי איתם כמה פעמים בטלפון.. כמה יותר דברים שתביאו כדי להוכיח את הזוגיות שלכם, יהיה טוב ולא יוכל להזיק, בתקווה שרק להועיל. מקסימום אם זה לא רלוונטי אליהם הם פשוט לא יתייחסו אליו. בהצלחה!

zhr99

New member
לא הבנת אותי

אני לא יודע אם שכרת פעם דירה בישראל אבל בדירות שכורות החשבונות הם על שם בעל הדירה- חשבון חשמל וארנונה ולפעמים גם בזק, השאלה אם לצרף את אחד החשבונות האלה לחוזה שכירות או לא? כי הרי בחוזה שכירות מופיעים שמות השוכרים ושם בעל הדירה.

TrigATUSA

New member
מה את מנסה להוכיח?

את מנסה להוכיח זוגיות איך חשבון שלא רשום על שמך עוזר לך לבסס את העובדה שיש לך זוגיות? קצת הגיון בריא

zhr99

New member
מוכיח שמשלמים חשבון של דירה שכורה

אבל אם הבריטים לא רואים את זה אז אולי באמת לא כדאי לצרף

למעלה