ירושלים - בבקשה עזרה!!
שלום, אני מנסה לעזור לאחת החניכות שלי וזקוקה לעזרה מן הירושלמים. אני עובדת במוסד לשיקום של אנשים צעירים שעברו משבר נפשי ומנסים להשתקם ולצאת לחיים חדשים. חניכה אחת שלי הגיעה לשלב שבו היא צריכה לעזוב את המוסד השיקומי ולעבור לדירה שכורה בחוץ, בדרך לחיים חדשים. המאורע השמח הזה יכול להיות מאוד קשה עבורה בגלל שלמרות שיש לה חדר - אין לה שום ריהוט. החדר ריק ואין לה הרבה כסף כדי לקנות ריהוט. היא אמורה לעבור אליו ביום שישי הזה ובנתיים היא ישנה על הרצפה. כל הכסף שהיא יכולה לתת כרגע הוא 700 ש"ח והיא צריכה מיטה וארון גדול לפחות לפחות. אני מנסה כבר כמה ימים לעזור לה אבל מאוד קשה למצוא מיטה וארון והובלה בכל כך מעט כסף. אני זקוקה לעזרה ואני פונה אליכם הירושלמים - בגלל שאנחנו נמצאות בירושלים ובנתיים מצאתי מספר דברים אפשריים אבל כולם באזור המרכז ורק הובלה משם לפה עולה 600 ש"ח. אם למישהו מכם יש לתרום מיטה או ארון זה ממש ממש יעזור. גם מצאתי ארון שעולה לא כל כך הרבה יד שניה אבל בגלל שגם ההובלה עולה כסף זה כבר מעבר למה שהכסף מספיק. אם למישהו יש טנדר להעביר ארון מפורק מפסגת זאב לתלפיות - זה ממש ממש יעזור לנו - אז אני אוכל לקנות את הארון וישאר לי 300 ש"ח למצוא מיטה.... בבקשה עזרה!! אני מחכה למסרים מכם. תודה רבה!!