שאלות תרגול בתכנות

Elius2

New member
שאלות תרגול בתכנות

מישהו מכיר אתר שנותן שאלות שניתן לבצע ב CPP כמו שאלות בבחינות הבגרות לשפת C אבל עם דגש על אלגוריתם ולא על כל השטויות שמסביב.

עידו123456

New member
אממ...

אתה יכול לגשת לאתר "פרופסור" ולהוריד משם בחינות של האוניברסיטאות השונות בקורס אלגוריתמים ו/או קורסי התכנות. כמו כן אתה יכול לגשת לאתרי האוניברסיטאות ולבדוק את תרגילי התיכנות שנותנים שם.

עידו123456

New member
../images/Emo26.gif

להוריד מבחנים זה חינם, להוריד פתרונות עולה כסף. כמו כן, אתרי האוניבסיטאות (או לפחות העברית) לא דורשים שתהיה תלמיד אצלם בשביל לצפות בתרגילים ובחומר הכתוב. כנ"ל עם האתר של MIT

קבל אחת על חשבון הבית

כתוב תוכנית המממשת פעולות על קבוצות (דהיינו: איחוד קבוצות, חיתוך קבוצות, הפרש, הוספת איבר, הורדת איבר, אתחול קבוצה לריקה, בדיקה האם קבוצה מסויימת ריקה, בדיקה האם קבוצה מסויימת מכילה איבר מסויים, וכל פעולה אחרת שאתה יכול לחשוב עליה). יהיה עליך להגדיר טיפוס קבוצה ואת הפעולות לממש כאופרטורים מועמסים. את הממשק למשתמש ממש כבחירתך. אחרי שתסיים את זאת אתן לך אחת יותר מורכבת, איך אני בשבילך?

selalerer

New member
../images/Emo6.gif אני חושב שהוא רוצה לקבל אוסף של

שאלות ולא כל פעם לענות לך על אחת בכדי לקבל את ההבאה. את בטח עושה איזה פרוייקט ואת מנסה להשיג חבר צוות נוסף בחינם

זה מה שאני מקבלת על זה שאני נחמדה?

תתביישו לכם, אנשים. אני את תרגילי הבית שלי עשיתי מזמן ועשיתי לבד, תודה. הפרוייקט היחידי שאני מתעסקת בו כרגע זה הסמינריוני שלי, ועיקר ההתעסקות בו היא דיבוג, וכן, אשמח לאיזה חבר צוות נוסף בחינם

למעלה