שאלות "תמימות"

לגמרי מסכימה

שמישהו שמייצר במתכוון דפוס כזה לגמרי תקוע ב @#! של עצמו.
ועוד נשמע שהוא מצפה ממנה לעשות הכל בבית. אני אישית לא הייתי מתחברת לאחד כזה. הבנתי שפותחת השרשור צמחה והשתנתה עם השנים וכנראה הוא מסרב לקבל זאת.

וואי וואי. בלתי נסבל

הוא תמיד היה כזה או שזה דפוס תקשורת חדש שהוא למד מאיזה סרט גרוע או מקולגה מחורבן בעבודה?
את יודעת להצביע מתי קרה השינוי?
אני הייתי מתפוצצת, מאד מעריכה את האיפוק שלך.
אני חושבת שקיבלת כאן עצות טובות, להגיד לו מיד "אם אתה מתכוון לרמוז שאני אמא לא טובה אז תחסוך מעצמך, הילדה בת 14 ובהחלט מסוגלת להכין טוסט ואף חביתה, ואתה בן 45 ובהחלט מסוגל להכין לה ארוחת ערב". לא לשחק בטמטום הזה.
אישית לא הייתי מיישמת את העצה הזאת, היא קשה לי מדי. בכנות. אני לא הייתי עונה לו בכלל בכלל, מחשש שכל מה שייצא לי יהיה צעקות.

אייבורי

New member
אלוהים ישמור

&nbsp
אתן כלכך אלימות מילולית.
&nbsp
אני מבין שלנשים מותר, להתעצבן, להתפוצץ לעוף עליו
מעניין איך הייתן מגיבות אם נגלה בעוד שעתיים שהוא הגבר בסיפור.

danakama10

New member
מסכימה איתך ב 100%

גם לי זה נשמע היה שהוא עדין, ומנסה לדבר על דברים בצורה עקיפה ועדינה. זה למעשה הסגנון האמריקאי. אדם אינלגנטי אמור להבין את הביקורת שמושמעת בעדינות. ביקורת שמושמעת בצורה שלא באה לתקוף את האדם.
התגובות האגרסיביות הן ממש לא במקום.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אי אפשר להחזיק את החלב בשני הקצוות

גם למחוק אותו כבעלך, ולשנמך אותו להורה-משותף, וגם לצפות למערכת יחסים טובה ומפרגנת.
&nbsp
או שאתם זוג, או שאתם לא זוג. או שיש אפשרות שלישית, שהוא רוצה לתהיו זוג ואת לא.
&nbsp
אם את לא רוצה להיות בת זוגו, ואת מרגישה שהגורל תקע אותך בתא כלא עם גבר שאין לך שום רצון להיות איתו - אז לא נראה לי שזה הפורום המתאים לעזור לך.
&nbsp
אבל אם בכל זאת אתם רוצים להיות זוג, כנראה שההתנהלות של שניכם לא טובה. תיארת בפרוטרוט את החלק הלא טוב שלו, ואת שלך שכחת לתאר, או שאת פשוט לא מבחינה בו.
&nbsp
תכל'ס, שום טריק של מניפולציה חד-צדדית לא יעבוד. רק טיפול זוגי רציני.

למעלה