שאלות תהיות וחלבה(? WTF)

symptoms

New member
שאלות תהיות וחלבה(? WTF)

עיזבו שגעון זמני אחרי שבוע מתיש
והכל מקרה לשאלות שלי: א.בוטלגים ממולצים מישהו? ב.בבוטלג SOMETHING TO SHARE זה רק אני או שהשירים שם חוזרים על עצמם? תודה לכם אנשים טובים שקוראים את ההודעה ואנשים מקסימים שעונים עליה
גם אם אין לכם תשובה ממש אלא סתם משהוים לשתף
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע שבעולם ובהצלחה לי בבחן על ALL MY SONS ולרן במבחן בהיסטוריה ולכל מי שיש לו משהו שאני לא מודעת אליו-בהצלחה ענקית לכולכם אוהבת אתכם אנשים!!! (נתקפתי פתאום בהתקף
בלתי מוסבר)

אני יכול להמליץ לך בוטלג שיש בארץ

קוראים לו u can kiss it וזה שירים מהופעות של אלאניס בגרמניה ובהולנד. אבל גם בו השירים החוזרים! הנה השירים (אה ואפשר להשיג אותו בתחנה המרכזית בת"א) intro all i really want right through u not the doctor+band intro hand in my pocket intro+mary jane ironic forgiven you oughta know-נשמע קצת שונה מפסטיבל פינקפופ בהולנד u oughta know wake up=מדהים!! u learn מפסטיבל רוק אמ רינד בגרמניה forgiven ironic ורק רציתי להגיד שיש לאלאניס מלא בוטלגים, פשוט את רובם אין סיכוי שתמצאי בארץ אבל אם בא לך לקנאות קצת אז כנסי לפה, יש באתר הזה רשימה מרשימה של בוטלגים (אגב זה אחלה אתר, שווה לראות)

Rוית

New member
בובי! התמונה הזו נתנה לי רעיון!

משחק חדש יעלה עוד כמה דקות

Rוית

New member
אז ככה

בבוטלג הזה השירים אכן חוזרים אבל הם מהופעות אחרות (שימילב למטה רשום שטראקים ככה עד ככה הם מהופעה אחת וטראקים אחרים הם מאחרת וכו') ואני חייבת להגיד האירוניק הראשון שם (מס 6), שבו לפני הגשר ואת הגשר עצמו היא הופכת לסגנון ג'אז כזה-מ-ד-ה-י-ם
ובוטלג מומלץ? אמממ אין לי הרבה למען האמת יש לי את סומטינג טו שאר, לייט מיי פייר, והיה אמור להיות לי גם את אממממ שיט שכחתי את השם, זאת הופעה אקוסטית כזו.. הדיסק שקניתי היה דפוק, אני מחכה עכשיו שיזמינו חדש..
סתם משהו לשתף שיש לי? המממ היה לי מבחן מאוד מציק היום במשאבי אנוש שהתחיל מקרטע אבל טפו טפו טפו זרם ככה שנקווה לטוב
וזהו, יש לי עוד שיעורים בכלכלה למחר ואין לי כוח לעשות.. אבל מצד שני אין לי הרבה ברירה...
ושיהיה לך בהצלחה בבוחן על..מה שזה לא היה, ולרן במבחן בהיסטוריה (יאק, היסטוריה
), ולכולם שיהיה להם בהצלחה ב..מה שזה לא יהיה...
ורעות
(נדבקתי
)

symptoms

New member
אני כמעט בטוחה

שאיירוניק מסומטינג טו שאר הוא אותו אחד כמו בגאגד לייב ונראה לי שגם יו לרן אבל יכול להיות שהתבלבלתי בבוטלגים וזה מלייט מי פייר

symptoms

New member
ועוד משהו

האיירוניק השני בסומטינג- זה רק אני או שהקהל שם לא משתף פעולה כאילו בדרך כלל באירוניק אלאניס נותנת לקהל לשיר את הבית הראשון וגם הפעם אבל הקהל לא שיתף פעולה והיה שם חור בהופעה ואז אלאניס פשוט שרה את הבית הראשון בעצמה

Rוית

New member
צודקת..

הקהל היה יבש שם באנגליה בפסטיבל הזה ואלאניס באמת היתה צריכה לשיר את הבית הראשון (החצי השני שלו בכל אופן) לבד, אבל עדין זה היה ביצוע יפה וטיפה שונה..

רוית, את בטח מתכוונת ל...

Hard to swallow.... אז הוא לא דפוק רק אצלך...הוא גם אצלי.. שני השירים האחרונים - All i really want ו- right through you כל שניה קופצים (לא כי הדיסק שרוט או שהמערכת דפוקה..) ובכל שאר הדיסק יש רעש כזה כאילו הדיסק עוד מעט קורע את המערכת... בכל אופן ה - YOUR HOUSE שבבוטלג הזה הוא הביצוע הכי טוב ששמעתי לשיר הזה. בכל אופן רציתי ל- SHARE אתכם בבוטלג SOMETHING TO SHARE..שימו את מרי ג'יין...בקטע בסוף שהיא צועקת - KEEP DRY... תשמעו שהיא צועקת 20 שניות ממש מדהימיות!!!!! בכל אופן ה- YL הראשון (Zה עם הטעות) ממש ממש מגניב ויפה!!!ומה לעשות האנגלים הם העם הכי חנון בעולם...יש לי עוד כמה הופעוץ שלהם הם אשכרה לא עושים כלום... בארץ בבית הראשון של אירוניק אני ישר ממניך (זה אשכרה חזק איך שצעקנו\שרנו) ובהופעות של אנגליה שומעים תמיד שומעים את אותה אחת שרה את אירוניק...

symptoms

New member
מעניין מי זו הזו ששרה?../images/Emo8.gif

והם אכן קהל יבש רק מה אני כמעט בטוחה שההופעה האחרונה בגאגד לייב (הדוידי והסיבוב עצמו) הייתה באנגליה ושם הקהל כן קפץ ושר וכמו שכבר אמרתי(או לא אני כבר לא זוכרת ) גם ההופעה הזאת נמצאת באיזשהוא בוטלג

למעלה