שאלות, תהיות ובקשות - לכאן!

אמברוש

New member
כנסי

קודם כל אני רוצה להגיד שאתמול הם היו מדהימים והגיע להם לנצח! אין רומבה זה הריקוד של איתן! הם כל כך יפים ביחד! ואני דווקא חושבת שמתפתח משהו ביניהם אפשר לראות את זה במסך, במבטים שלהם ובמגע ביניהם.. הלוואי והם יהיו זוג הם כאלה חמודים!!!!!!!!!!!! איתן הורס!!!!!!!!!! בטח כל הרקדניות שם מקנאות בדורית שהיא רוקדת איתו!

mizz petel

New member
שאלה לי יש.

איך קוראים לשיר שנוגן בסוף התוכנית של אתמול (הספיישל, עם האיחוד של כולם)? שיר כזה בצרפתית. ניגנו אותו ממש בסוף, כשהתחילו הכתוביות. תודה מראש!

רויטל 33

New member
שאלה חשובה בבקשה תעזרו לי

יש למישהו מושג מאיזה חנות מלבישים את הרקדניות ואת המנחה?!?!?!?!? זה דחוףף

רויטל 33

New member
שאלה מאוד חשובה בבקשה תענו לי!

יש למישהו מושג מאיזו חנות מלבישים את הרקדניות ואת המנחה?!?!?בבקשה זה דחוףףף

כנסו בבקשה!

אני שאלתי כבר כמה פעמים, ואף אחד לא ענה לי.. לפני 2 תוכניות, דניס וניצה (נראה לי) רקדו רומבה, עם איזה שיר מהמםםםםםםםםםםםםםםםם... איפה אפשר לראות את השמות של השירים שהם רקדו איתם?!

תיקון טעות.. חחח

זה היה בתוכנית 6 בוואלס האנגלי של אליענה ואורון!!! what the world needs now is love seet love .... מישהו מזהה???

elall

Member
מנהל
הבנתי נכון?

אם הבנתי נכון אז ענית בעצמך על השאלה שלך:what the world needs now is love זה שם השיר.בביצוע של Jackie DeShannon

השיר של מדונה בתוכנית הספיישל

אהלן לכולם, אני חדש פה! בתוכנית ספיישל של יום שלישי ה- 13.12, היה שיר של מדונה בריקוד של עומר וויקטוריה או סמי ואנה. איך קוראים לו? אני לא נצלחתי לשים לב לשם. לכל מי שיודע שיגיד זה חשוב.!! תודה.

zIiIIIIIII

New member
שירז!!!!?!!!!../images/Emo13.gif

למה אין קטע וידאו של בוריס ושירז ? אגב........ אתמול עומר ברנע רקד חבל על הזמן..............!!!! מתאים לו סמבה

למעלה