שאלות, תהיות ובקשות - לכאן!

guata12

New member
כמה קיבלו אליענה ואורון מהשופטים???

בתוכנית 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elall

Member
מנהל
ממש לא.

זה היה ספיישל 2005. בשבוע הבא יהיה חצי הגמר ונשארו רק 3 זוגות.

עונה לך../images/Emo70.gif

טוב אף אחד לא זכה כיאלו היה... חביב קהל כל הרקדנים(כל 8הזוגות)חזרו ורקדו והקהל בחר מי ינסע לפריז כ-חביב קהל אז איתן השחיין ודורית זכו כחביב קהל והם נוסעים לפריז...(צרפת כאילו דה..).

amitbar9

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר שניצה רק

מישהו יודע איך קוראים לשיר שניצה רקדה בתוכנית האחרונה?

roy33itc

New member
אני מחפש את השיר ששר גבריאל?

נדמה לי שזה שמו,בביצוע של שירז טל ובוריס ברומבה של אתמול מישהו יודע את שם השיר? תודה רבה וערב טוב

abct

New member
שלום...

איך אני יכולה להשיג את הריקוד של איתן ואורית מהתוכנית האחרונה??? תודה...

guata12

New member
באתר יש אפילו את הזכיה!!!!(המעצבנת)

חבל שהם זכו.. רציתי את אליענה ואורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guata12

New member
באתר יש אפילו את הזכיה!!!!(המעצבנת)

חבל שהם זכו.. רציתי את אליענה ואורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galya13

New member
דווקא נראה לי שמגיע להם, הם רקדו

ממש פיצוץ. אני גם רציתי שאליענה תזכה, כי אני אוהבת איך שהיא רוקדת הכי הרבה וגם את אורון. אבל דווקא בתחרות הזאת באמת אמרתי שאיתן ודורית היו הכי טובים. היה ריקוד ממש טוב. למרות שאני בעד אליענה שתזכה בסוף התוכנית.

הילווש

New member
שלום

אמ לא זוכרת לפני תוכנית או 2 היה ריקוד של שיר הפרחה בספרדית, מישהו יודע תשם שלו? תודההההה!

elall

Member
מנהל
נדמה לי שטעית בפורום

אני חושבת ששיר הפרחה היה ב"נולד לרקוד" לא ברוקדים עם כוכבים. אני אישית לא רואה את התוכנית נולד לרקוד רק ראיתי את הקטע הזה בפרסומות. אולי תמצאי פורום של נולד לרקוד , שבו כולם בטוח צופים בתוכנית ויודעים על מה את מדברת.

B MAMI

New member
המאמי של המדינה

רציתי לדעת אם לאיתן אורבך יש חברה? אם כן מי זו, מישהי מפורסמת?

dalidali

New member
האם מתכוונים להוציא דיסק של התוכנית

השירים בביצועים של התוכנית , העיבודים לסגנונות הריקוד הלטיני והסלוני פשוט נפלאים ,והרבה יותר טובים מכל הדיסקים שנעשים בכל לסגנונות ריקוד אילו ,היה כדאי ורצוי ליצור דיסקים לקהל הרחב שאוהב את סגנונות הריקוד האילו ואף להפיצו בכל לכל הקהל הגדול של חובבי הריקוד הזוגי ... מחכים בקוצר רוח ....

למעלה