שאלה איך אפשר לראות את הרקדנים של התוכנית (לא הכוכבים) מופיעים? (לא במסגרת התוכנית ) תודה
ג גברת סימס New member 11/12/05 #1 שאלה איך אפשר לראות את הרקדנים של התוכנית (לא הכוכבים) מופיעים? (לא במסגרת התוכנית ) תודה
B bimbaa New member 11/12/05 #2 מוסיקת פתיחה הי לכולם מישהו כאן יודע אולי איך נקרא הפתיח של התכנית עם החצוצרות ?
M MALKIDS New member 11/12/05 #3 אורון דהאן אשמח לדעת היכן אורון מתאמן, האם הוא מלמד ואיפה, והאם ניתן ליצור עימו קשר בטלפון או בדואר אלקטרוני?
אורון דהאן אשמח לדעת היכן אורון מתאמן, האם הוא מלמד ואיפה, והאם ניתן ליצור עימו קשר בטלפון או בדואר אלקטרוני?
ו ויקיטה New member 12/12/05 #5 שאלה מאוד חשובה: למישהו יש את ממספר הטלפון של מורן המתאם קהל של התוכנית , זה עובר מאוד מהר בסוף הכתוביות, לא הספקתי לרשום ואשמך לקבל אותו! ויקיטה
שאלה מאוד חשובה: למישהו יש את ממספר הטלפון של מורן המתאם קהל של התוכנית , זה עובר מאוד מהר בסוף הכתוביות, לא הספקתי לרשום ואשמך לקבל אותו! ויקיטה
Z zzzz New member 12/12/05 #7 מעליב שאתם לא מעדכנים את הפליי ליסט מתי כבר תעדכנו אותו?????????????????????????????????????????? בבקשה תענו
מעליב שאתם לא מעדכנים את הפליי ליסט מתי כבר תעדכנו אותו?????????????????????????????????????????? בבקשה תענו
ו ויקיטה New member 12/12/05 #4 ../images/Emo127.gif תחרויות של ריקודים סלונים, יש כמעט כל שבוע, עם זה עוזר לך..
מ מילקי ספירלה New member 14/12/05 #48 מנהלי האתר לא כותבים פה.../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif באסה..
מ מילקי ספירלה New member 14/12/05 #54 הינה,../images/Emo110.gif המספר נמצא בשאלות הנפוצות (מאוד) של הפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1393&QID=15864
הינה,../images/Emo110.gif המספר נמצא בשאלות הנפוצות (מאוד) של הפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1393&QID=15864
G galya13 New member 14/12/05 #31 איפה יש תחריות כל שבוע. ואיפה אפשר לברר מתי ואיפה זה? הייתי רוצה מאוד ללכת לראות את ההופעות או תחרויות של הרקדנים מקצועיים.
איפה יש תחריות כל שבוע. ואיפה אפשר לברר מתי ואיפה זה? הייתי רוצה מאוד ללכת לראות את ההופעות או תחרויות של הרקדנים מקצועיים.
N NIVניבב New member 16/12/05 #69 תשובה---> יום שבת..17.12 תחרות באשקלון......אם תרצי עוד פרטים תבקשי...... אני מתחרה שמה....!!
G galya13 New member 17/12/05 #80 ממש תודה, בכיף הייתי בא, אבל אשקלון זה קצת רחוק לנו. אני מנתניה. אבל אשמח לשמוע על עוד תחרויות שיהיו בהמשך, באיזור השרון, או לפחות איזור המרכז. תודה בכל זאת. ושיהיה לך בהצלחה בתחרות!!!!!!!!!
ממש תודה, בכיף הייתי בא, אבל אשקלון זה קצת רחוק לנו. אני מנתניה. אבל אשמח לשמוע על עוד תחרויות שיהיו בהמשך, באיזור השרון, או לפחות איזור המרכז. תודה בכל זאת. ושיהיה לך בהצלחה בתחרות!!!!!!!!!
W W i t c h c r a f t New member 13/12/05 #10 שאלות, תהיות ובקשות - לכאן! ../images/Emo79.gif לפני שאילת שאלה, אנא עיינו בשאלות הנפוצות של הפורום! כמו-כן, אתם מוזמנים לעלעל בשרשור שאלות זה או אחר ושם אולי למצוא את מבוקשכם.
שאלות, תהיות ובקשות - לכאן! ../images/Emo79.gif לפני שאילת שאלה, אנא עיינו בשאלות הנפוצות של הפורום! כמו-כן, אתם מוזמנים לעלעל בשרשור שאלות זה או אחר ושם אולי למצוא את מבוקשכם.
י יפית ה1 והיחידה New member 13/12/05 #12 תצביעו לאליענה באורון! תצביעו בקשה! חייבים שהם יקחו ת'תוכנית הזאאאת! תצביעו אל תתעצלו!!!!
י יאנה נוביסוב New member 14/12/05 #33 היי שלום לך אני גם אוהבת אותם הצבתי בכל משיכולתי אבל בימיוחד ניצה ודניס היא מבוגרת קשה לה... אז אני ממש גם מעריצה אותה אני חושבת שסמי ואנה יהלכו מהתוכנית
היי שלום לך אני גם אוהבת אותם הצבתי בכל משיכולתי אבל בימיוחד ניצה ודניס היא מבוגרת קשה לה... אז אני ממש גם מעריצה אותה אני חושבת שסמי ואנה יהלכו מהתוכנית
מ מילקי ספירלה New member 14/12/05 #50 לאליענה באורון?../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif אל תדאגי, מצביעים!