תיכף יעלה קישור לכניסה לאירוח למעלה פה בפורום.
N Nכמו TושTוש New member 7/12/05 #54 מישהו???????. היי, יש לך מושג אם אפשר לעצור את המסך ב-BLOG TV... כי שאני רואה מסך סרט זה תוקע את המחשב.. פלייזז מישהו??? תודה!
מישהו???????. היי, יש לך מושג אם אפשר לעצור את המסך ב-BLOG TV... כי שאני רואה מסך סרט זה תוקע את המחשב.. פלייזז מישהו??? תודה!
N Nכמו TושTוש New member 7/12/05 #55 מישהו<<<<<<<??? יש למישהו מושג אם אפשר לעצור את הסרט ב- BLOG TV עם דורית ואיתן המדהים??? כי כשאני רואה ססרט אז זה תוקע את המחשב.. אז אפשר רק להגיב??? תודה..
מישהו<<<<<<<??? יש למישהו מושג אם אפשר לעצור את הסרט ב- BLOG TV עם דורית ואיתן המדהים??? כי כשאני רואה ססרט אז זה תוקע את המחשב.. אז אפשר רק להגיב??? תודה..
N Nכמו TושTוש New member 7/12/05 #56 היי שרשור.. פליזז תעני.. יש לך מושג אם ב-BLOG TV עם דורית ואיתן המדהים אפשר לא לראת את הראיון, כי זה תוקע לי את המחשב.. אפשר רק להגיב?.? תודה
היי שרשור.. פליזז תעני.. יש לך מושג אם ב-BLOG TV עם דורית ואיתן המדהים אפשר לא לראת את הראיון, כי זה תוקע לי את המחשב.. אפשר רק להגיב?.? תודה
F FebriolA New member 7/12/05 #57 ../images/Emo15.gif - איזה חמוד זה...חחח אני חייבת לדעת אם לדניס יש חברה??????
I I love ninet0shiri New member 8/12/05 #60 הי חברה אתם מכירים אולי שמות של אתרים שאפשר להוריד מהם שירים לאמ פי 3
פ פרינצי פסה New member 8/12/05 #63 שאלה- אפשר לראות איפשהו שידור חוזר של הבלוג טיוי שהיה אתמול עם איתן ודורית?
פ פרינצי פסה New member 8/12/05 #66 מישהו כן יודע? עד שהצלחתי לפתוח את זה במחשב המעפן שלי זה כבר כמעט נגמר ואני רוצה לראות שוב מהתחלה.. זה נמצא איפשהו?
מישהו כן יודע? עד שהצלחתי לפתוח את זה במחשב המעפן שלי זה כבר כמעט נגמר ואני רוצה לראות שוב מהתחלה.. זה נמצא איפשהו?
W W i t c h c r a f t New member 8/12/05 #78 חל איסור לדון על תוכנות שיתוף ועל קישורים לא חוקיים להורדות. :ּX
A ali l New member 8/12/05 #71 תענו לי בבקשה!!! אני רוצה לשאול לא הבנתי למה מהתוכנית הרביעית לא מעדכנים את ה- PLAYLIST... בבקשה..מישהו!!... לפחות מי שיודע ת'שירים של התוכנית השישית והחמישית..פליזז.. רשמו...
תענו לי בבקשה!!! אני רוצה לשאול לא הבנתי למה מהתוכנית הרביעית לא מעדכנים את ה- PLAYLIST... בבקשה..מישהו!!... לפחות מי שיודע ת'שירים של התוכנית השישית והחמישית..פליזז.. רשמו...
L liatilev New member 8/12/05 #74 גם אני אני גם רוצה לדעת את שמות השירים, במיוחד את שני השירים של איתן ודורית מהתוכנית האחרונה תודה!!!
elall Member מנהל 8/12/05 #76 ../images/Emo140.gifהשירים של איתן ודורית: ג'ייב: You Never Can Tell של chuck berry , הפוקסטרוט: fever של elvis presley
../images/Emo140.gifהשירים של איתן ודורית: ג'ייב: You Never Can Tell של chuck berry , הפוקסטרוט: fever של elvis presley