שאלות ששואלים ....

Master Stav

New member
שאלות ששואלים ....

שלחו לי ...חשבתי שיעשה לאנשים פה טוב.....אז אני הראשון לענות ...בנתיים 1. מילה אהובה: מממממ ( בפה סגור וחיוך) 2. מילה שנואה: אי-אפשר 3 . צליל אהוב: גלים מתנפצים בים 4. צליל לא אהוב: בכי שמגיע ממקום לא נכון 5 ריח אהוב: גוף נקי 6. ריח לא אהוב: ריח גוף של מי שלא דואג לנקיונו 7. מילת קללה בשימוש : בלאט 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: החופש לצלם כל היום 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: מוהל 10 דבר שאני אוהב בי: את האמת שלי 11. פחד : אין לי 12. דבר שהייתי משנה בי: היכולת להיפגע פחות 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: אולר שווצרי, זרעים של קנביס, יריעת ניילון ( כל השאר יבוא ...כולל החברה ) 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - מה לקח לך כל כך הרבה זמן יש פה הרבה שצריכים ...הצלפה הגונה

אייבורי

New member
תשובותי

1. מילה אהובה: אבא 2. מילה שנואה: . . . 3 . צליל אהוב: מכת החום לסטייק. 4. צליל לא אהוב: בכיון תינוקי 5 ריח אהוב: ריח של כוס טרי. 6. ריח לא אהוב: ריח כוס לא טרי. 7. מילת קללה בשימוש : בתחת שלו. 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: ג'יגולו 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: רואה חשבון 10 דבר שאני אוהב בי: את היכולת ההורית 11. פחד : גבהים 12. דבר שהייתי משנה בי: הצורך הפוליגמי 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: את סי, את הילדות, אינטרנט <מכור> 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - נשבר הזין מכל הצדקנים והמתחסדים.

Cגלית

New member
תשובות:

1. מילה אהובה: פינוק. 2. מילה שנואה: "אל". 3 . צליל אהוב: צחוק מתגלגל, שאגות גמירה, יש הרבה
. 4. צליל לא אהוב: צלילי אזעקות. 5 ריח אהוב: דשא,ים,פריחה. 6. ריח לא אהוב:פליטות למינהן. 7. מילת קללה בשימוש : "שיט" 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: ניהול צימר, או מועדון . 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: לולינית. 10 דבר שאני אוהב בי: קשה לבחור. 11. פחד : חוסר אונים,מוות של קרובים שלי. 12. דבר שהייתי משנה בי: רגישות. 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: ספר השרדות,נייר טואלט ואת ששת של רובינזון קרוזו. 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי -מלאכית שלי, סוף סוף באת להחליף אותי, קחי תכיסא. למה נגמר??

Cגלית

New member
ככה?

אם לקחת אותי אני שם ,והבאיתי איתי את ששת. עכשיו לא תקבל מששת כלום! <אלא אם תביא לי את לולה>

שאלות ותשובות....

1. מילה אהובה: רדי על ארבע...טוב נו גם בואי הולך :) 2. מילה שנואה: את סאבית?.... 3 . צליל אהוב: אוח אוח אוחחחחחחחחחח כן כן עוד עוד עודדדדדדדדדד 4 צליל לא אהוב: מה? כבר נגמר?
5 ריח אהוב: ריח אחרי הגשם 6. ריח לא אהוב: זיעה 7. מילת קללה בשימוש : מפגר, תחת 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: ביקשתי וקיבלתי :) לא הייתי מחליפה את העיצוב 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: קופאית בסופר 10 דבר שאני אוהב בי: הכל 11. פחד : אין בי פחד, זה הפחד הכי גדול. 12. דבר שהייתי משנה בי: המון....יותר רגש, פוצי קוצי כזה שאין בי 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: קרם הגנה, כובע ומים..שמשיה מנגל סטיקים, אני הולכת על צרורות של שלושה....סירה, משוטים, בקבוק יונת דואר ובול של אבא שלי.... 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - מה את עושה כאן??? מחכים לך בגהנום!

gidionline80

New member
זוכים בטיסה להלוך ושוב- יש

. מילה אהובה: פלאפי 2. מילה שנואה: אוי 3 . צליל אהוב: צחוק משוחרר 4. צליל לא אהוב: שירים של שלמה ארצי 5 ריח אהוב: כרמלית בחיפה 6. ריח לא אהוב: ליזול 7. מילת קללה בשימוש : דאמט 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: יש כבר אבל לכיף ראש ממשלה לשנה 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: עורך דין 10 דבר שאני אוהב בי: אינטואיציה שלא איכזבה 11. פחד : בריאות 12. דבר שהייתי משנה בי: שביל בצד 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: השפחה, מחשב נייד על קו לויני, מטוס פרטי שנוחת על מים 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - מה אתה צריך לסשן ואיך תרצה את הסטייק שלך?

לולה 123

New member
עונה

1. מילה אהובה: בזמן האחרון התחלתי לאהוב את המילה "פסנתר" (אל תשאלו אותי למה) 2. מילה שנואה: כל מילה שתביע אכזבה ממני 3 . צליל אהוב: הצליל של השקט בשניות שהוא אמר לי לחכות לו ,רעש של גשם בחוץ כשאני בתוך בית מחומם ... 4. צליל לא אהוב: רעש ברגעים שאני כל כך צמאה לשקט שלי 5 ריח אהוב: ריח של גשם ראשון , הריח של בית השחי שלו 6. ריח לא אהוב:ריחות זיעה 7. מילת קללה בשימוש : שיט 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: יש לי , וזה לא מונע ממני לקטר עליו מדי פעם... 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: זונה 10 דבר שאני אוהב בי: את הרגישות שלי , את יכולת הפינוק שיש בי 11. פחד : להפגע (נפשית) 12. דבר שהייתי משנה בי: הו הו , רק דבר אחד ? יש המון . אבל אם יש דבר אחד עיקרי שהייתי משנה בי זה את הראיה הביקורתית שלי את עצמי 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: אותו (המטוס שלו והאינטרנט באים איתו קומפלט , נכון ?) ועוד שתי מישאלות פתוחות לניצול ברגע שיבוא לי ... 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - טוב שבאת , שמרנו לך מקום. המלאכים מחכים לעשות לך מסאג'...

אייבורי

New member
יא פסנתר בלאי

מזה המלאכים מחכים לעשות לך מסאז. כאילו מה נסגר ? מילא המלאכים מחכים שתפנקי אותם או המלאכים הכינו לך שוט בן זונה או גידי הכין דילדו ענק עם צקלקלה במיוחד לסדום אותך מסאז תכף תרצי נעימים ופינוקים.

והפעם תשובות ../images/Emo13.gif

1. מילה אהובה: יששששש 2. מילה שנואה: אוףףףףףףף 3 . צליל אהוב: טיפות גשם על החלון 4. צליל לא אהוב: גראפס 5 ריח אהוב: פריחת התפוז ביום גשום 6. ריח לא אהוב: נפיחה 7. מילת קללה בשימוש : שיט 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: פסיכולוגיה 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: נקיון 10 דבר שאני אוהב בי: רגע שניה תעצרו רגע יש משהו בי שלא לאהוב ( חוץ מצניעותי המופלגת???) 11. פחד : להתמודד עם מה שעושה לי רע 12. דבר שהייתי משנה בי: אומץ 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: ספר טוב, מוזיקה טובה, מאסטר טוב 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - סוף סוף הגעת חסר לנו יד לרמי, יאללה תפתחי את השש-בש משחקים, תשירי לי שיר, מה כבר באת, אללה תחזרי למטה לעשות שם נזקים ועוד כהנה וכהנה

תשובות שעונים

1. מילה אהובה: אהה 2. מילה שנואה: התעטשות 3 . צליל אהוב: פסנתר 4. צליל לא אהוב: מכשיר של רופא שיניים 5 ריח אהוב: שושנים 6. ריח לא אהוב: קיא 7. מילת קללה בשימוש : כוסודה 8. מקצוע שהייתי מבקש לעצמי: פסיכיאטר ילדים 9. מקצוע שלעולם לא הייתי עובד בו: מדריכת כושר 10 דבר שאני אוהב בי: השפתיים 11. פחד : להיות לבד בחושך 12. דבר שהייתי משנה בי: הביקורתיות 13. שלשה דברים שהייתי לוקח איתי לאי בודד: האדון שלי, שוקולד, גפרורים 14. אם היה קיים גן עדן. מה היית רוצה לשמוע את אלוקים אומר לי בהגיעי - אופס, טעות, חיזרי לכדור הארץ

הממממ

1 - מילה אהובה - סופרקאליפרג'יליסטיקאקספיאלידושס 2 - מילה שנואה - ככה 3 - צליל אהוב - גרגור חרמני 4 - צליל שנוא - מתכת שורטת לוח 5 - ריח אהוב - שיער אחרי חפיפה 6 - ריח שנוא - גזים שעברו מסע מרתק במערכת העיכול 7 - קללה שימושית - סעמק 8 - מקצוע מבוקש - מקגייוור. זה מקצוע? 9 - מקצוע שלא הייתי מוכן לו - קברן 10 - תכונה אהובה בי - כנות 11 - פחד - חוסר אונים 12 - דבר שהייתי משנה בי - מתחיל לעמוד על שלי ומפסיק לחשוב שתמיד צריך להתפשר, ותמיד זה על חשבוני 13 - שלושה דברים לאי בודד - סאבית לא מחונכת, שוט גדול, וקופסת משחקי לוח 14 - מה היו אומרים לי בכניסה לגן עדן - היי, זה אתה, אהלן! שמרנו לך מקום שם ליד מהטמה גאנדי, תרגיש בנוח, כבר יגיעו 72 הסאביות שציוותנו לך. כן כן, בחמאס לא הבינו נכון, הזכות להתרועע עם 72 שפחות מין צייתניות שמורה לאלו ששירתו בצה"ל...

למעלה